Το πουλί της Χούντας έφαγε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Ημερομηνία:

Με απόφαση της, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ διέγραψε από μέλος του κόμματος τον Χριστόφορο Ανδρίτσο που είναι δημοτικός σύμβουλος στη Στυλίδα και αντιπρόεδρος της Δημοτική Τοπική Οργάνωση Στυλίδας του κόμματος, μετά την κίνηση του πριν 2 μέρες να αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία του στην οποία εμφανίζονταν με σημαία της χούντας.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ σύφωνα με την απόφαση η διαγραφή είναι οριστική καθώς το περιεχόμενο της δημοσίευσης «αντίκειται στις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος» και κατηγορεί τον κ. Ανδρίτσο ότι επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά θέτοντας οριστικά τον εαυτόν του εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε τους χαρίζουμε σε κανέναν» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΕ της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 27χρονου...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 27χρονο που...

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: «Ήταν ένα...

«Ένα παιδί 27 χρονών, ένας λεβέντης που έφαγε 9...

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 27χρονου...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 27χρονο που...

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: «Ήταν ένα...

«Ένα παιδί 27 χρονών, ένας λεβέντης που έφαγε 9...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έφυγε η πρώτη λυράρισσα της Κρήτης – Θλίψη για την Ασπασία Παπαδάκη

Η πρώτη γυναίκα βιρτουόζος στην κρητική μουσική παράδοση έφυγε...

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για άσκοπους πυροβολισμούς

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς κα Νομοθεσία περί...