Ηράκλειο: Άλλος ένας οδηγός στο αντίθετο ρεύμα αυτοκινητόδρομου

Για δεύτερη φορά σε διάστημα μόλις λίγων ημερών οδηγός καταγράφηκε σε βίντεο να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κλειστού αυτοκινητόδρομου της Κρήτης!

Το νέο περιστατικό κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και δημοσίευσε το cretalive.gr. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η καταγραφή έγινε σήμερα, στις 8.30 το βράδυ, στο δρόμο Μοιρών – Ηρακλείου, στο ύψος του Εσταυρωμένου.

Στο βίντεο διακρίνεται το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που κατευθύνεται προς το Ηράκλειο με μεγάλη ταχύτητα, αλλά κινείται στο αντίθετο ρεύμα, στις λωρίδες κυκλοφορίας προς τις Μοίρες.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που καταγράφει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου προσπαθεί με την κόρνα να ειδοποιήσει τον οδηγό του οχήματος. Με τον ίδιο τρόπο αντιδρούν οι οδηγοί τουλάχιστο τριών ακόμη αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς Μοίρες, καταφέροντας ευτυχώς να αποφύγουν τη σύγκρουση.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, που επικαλείται το cretalive, στις παρατηρήσεις που δέχθηκε ο οδηγός του οχήματος εμφανίστηκε εριστικός και απάντησε με απειλές.

Δεύτερο περιστατικό σε 11 μέρες

Το νέο επεισόδιο με αυτοκίνητο να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κλειστού αυτοκινητόδρομου καταγράφεται μόλις λίγες μέρες μετά από παρόμοιο περιστατικό στον ΒΟΑΚ.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Τρίτης, 11 Φεβρουαρίου, ένα άλλο αυτοκίνητο διένυσε χιλιόμετρα στο τμήμα Λασιθίου – Ηρακλείου. Και εκείνη τη φορά άλλοι διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Ένας από αυτούς κατέγραψε την πορεία του αυτοκινήτου στο αντίθετο ρεύμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.