Ηράκλειο: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο ντιλιβεράς από το τροχαίο στις Μεσαμπελιές

Ημερομηνία:

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο ντιλιβεράς που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, χθες το βράδυ της Δευτέρας (07/10/2019).

Το τροχαίο έλαβε χώρα στην περιοχή Μεσαμπελιές και συγκεκριμένα στις οδούς Ανθέων και Εθνομαρτύρων και σε αυτό ενεπλάκησαν με σφοδρότητα η μηχανή που οδηγούσε ο διανομέας φαγητού και αυτοκίνητο.

Ο άνδρας υπεβλήθη σε ολόσωμη αξονική εξέταση με την οποία διαπιστώθηκε το μέγεθος και η σοβαρότητα των τραυμάτων και των καταγμάτων του και αμέσως μετά υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το Διοικητή των Νοσοκομείων Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο), κ. Ιωάννη Τασσόπουλο: «Ο διανομέας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από τους ορθοπεδικούς του ΠΑΓΝΗ, η οποία ολοκληρώθηκε, περίπου, στις 3 τα ξημερώματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ του Βενιζελείου».

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δεν είναι ακόμη γνωστά και διερευνώνται από την Τροχαία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα άκρως επικίνδυνο σημείο και απευθύνουν έκκληση στους αρμοδίους για την εξεύρεση λύσης, προκειμένου να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο.

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: «Άμεση στελέχωση και ενίσχυση της Επιθεώρησης Εργασίας»

Επισημαίνεται ότι το τροχαίο αποτελεί ταυτόχρονα και εργατικό ατύχημα, καθώς ο 27χρονος βρισκόταν εν ώρα εργασίας και σχετική ανακ΄οίνωση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, στην οποί αναφέρεται – μεταξύ άλλων – η αναγκαιότητα της ενίσχυσης του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οργή και αγανάκτηση μας προκαλεί το νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα εργαζόμενου σε διανομή έτοιμου φαγητού.

Χθες το βράδυ ένα ακόμη εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο Νομό μας, όπου 27χρονος εργαζόμενος υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό, φέροντας σοβαρά κατάγματα στα κάτω άκρα καθώς και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Απαιτούμαι την άμεση στελέχωση και ενίσχυση της Επιθεώρησης Εργασίας ώστε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, με σκοπό την μείωση των εργατικών ατυχημάτων, την τήρηση των μέτρων προστασίας των εργαζομένων και την ορθή συντήρησης των οχημάτων.

Ας μη ξεχνάμε η χρήση κράνους και η σωστή οδική συμπεριφορά είναι υπόθεση όλων μας.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλει:Συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο 5ο Φεστιβάλ...

Mε μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:”Πλούσιο” και το φετινό πρόγραμμα...

"Πλούσιο" και το φετινό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του...

Ηράκλει:Συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο 5ο Φεστιβάλ...

Mε μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:”Πλούσιο” και το φετινό πρόγραμμα...

"Πλούσιο" και το φετινό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μέση Ανατολή: Σήματα Ιράν σε Ισραήλ και ΗΠΑ μέσω τρίτων για αποκλιμάκωση

Το Ιράν φέρεται να έστειλε μηνύματα στο Ισραήλ και...

Οι επιχειρηματικές επιπτώσεις της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν στην Ελληνική Οικονομία

Η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Κρήτης

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες – Ποιά θα είναι η απώλεια για τον τουρισμό στην Κρήτη

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...