Ηράκλειο:Επισκευές και συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια από το Δήμο Μαλεβιζίου

Συντηρήσεις και επισκευές σε σχολικά κτίρια εκτελούνται αυτή την περίοδο από το Δήμο Μαλεβιζίου. Με βάση τα αιτήματα των διευθυντών των σχολικών μονάδων και μέσα από την συνεργασία της Αντιδημάρχου Παιδείας Χρύσας Λυρώνη – Παγκάλου και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μενέλαου Σκουλούδη έχει γίνει ένας προγραμματισμός για τις απαραίτητες εργασίες σε κτίρια που στεγάζουν νηπιαγωγεία και δημοτικά.

Παρεμβάσεις έχουν γίνει στο 4ο νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας, 2ο νηπιαγωγείο στο Πολύδροσο στο Δημοτικό Σχολείο Καλεσών στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας, στο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα κ.α.
Οι εργασίες αφορούν σε αυτή τη φάση, σε ελαιοχρωματισμούς και αναγκαίες επισκευές, όπως στέγης, δαπέδων, στεγάστρων, τουαλετών. Στόχος του Δήμου Μαλεβιζίου είναι να υποδεχθεί τους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής τη νέα σχολική χρονιά σε αξιοπρεπέστερα κτήρια, συνεχίζοντας την προσοχή που δίνει στις υποδομές των σχολείων.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει επίσης εξασφαλίσει 1,9 εκατ. Ευρώ για έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Τυλίσου, στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μαράθου, Τυλίσου και Ροδιάς, το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου το 2ο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας και το Γυμνάσιο Γαζίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.