Ηράκλειο:Μια πράσινη όαση δίπλα στην πόλη μας στο Φαράγγι Καρτερού από ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

Το ζητούσατε καιρό και ήρθε η ώρα του…

Για τους μικρούς μας φίλους (αλλά και τους μεγάλους), για χορταράδες, φυσιολάτρες και φωτογράφους, αργούς στην πεζοπορία (αλλά και τους πιο γρήγορους, αυτοί θα το περπατήσουν μπρος πίσω!!!), είναι η επόμενη μας πεζοπορία.

Σε απόσταση αναπνοής από τον ιστό της πόλης, ένα μικρό διαμαντάκι, υπέροχο, πράσινο, δασωμένο, εύκολο, με το ποταμάκι του, η τέλεια ευκαιρία για βόλτα, άσκηση αλλά και γνωριμία με τις κρυμμένες ομορφιές που βρίσκονται στην αυλή της πόλης μας.

Ο λόγος για το φαράγγι του Καρτερού, τη δεύτερη επίσκεψη που θα έχουμε στο συγκεκριμένο σύστημα φαραγγιών (είχε προηγηθεί το κουναβιανό).

Εύκολο μονοπάτι, δίπλα στο ποταμάκι που τρέχει, χωματόδρομοι και πολύ πράσινο, θα συνθέσουν ένα εύκολο πεδίο που μπορούν να διασχίσουν όλοι, αλλά θα ευχαριστηθούν κυρίως οι μικροί μας φίλοι.

Λίγο πριν το τελείωμα της πορείας μας, θα έχουμε στάση για ένα σύντομο

πικ-νικ και τη δυνατότητα να ενημερωθούμε (αλλά και να δοκιμάσουμε, όσοι το επιθυμούν) για κατάβαση με σχοινί (rappel), ως μια πρώτη γεύση από καταρρίχηση φαραγγιών (canyoning), από πιστοποιημένα μέλη του συλλόγου μας.

Ώρες πορείας 3:00 ΒΔ 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30, Ημέρα Κυριακή 25/02/2024.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής. Κouklinos Tours.

Τα σχόλια είναι κλειστά.