Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για κλοπές τσαντών

Εξιχνιάστηκαν, μία (1) κλοπή οχήματος και τρεις (3) κλοπές-αρπαγές τσαντών που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Αφαίρεσε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 3.000 ευρώ
Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τριών (3) υποθέσεων κλοπών σε βάρος πεζών με την αρπαγή τσαντών και μιας κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, οι οποίες διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση και μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ο ημεδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από την 05.02.2024 έως και 19.02.2024 είχε διαπράξει τρεις (3) περιπτώσεις αρπαγής τσαντών σε βάρος πεζών και επιπλέον, είχε προβεί στην κλοπή ενός ΙΧ.Ε. αυτοκίνητου, το οποίο χρησιμοποίησε σε μία από τος προαναφερόμενές αρπαγές.
Από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.230 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.
Αφαιρεθέν αυτοκίνητο, αφού ανευρέθη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.