Ηράκλειο:Μήνυμα Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας για την Πρωτοχρονιά

Ημερομηνία:

Το 2021 ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για το Δήμο μας, λόγω του σεισμού που άλλαξε τις ζωές μας και την καθημερινότητα μας.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία, η θετική σκέψη, η αισιοδοξία, η επιμονή και η αποφασιστικότητα, ώστε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον πληγωμένο τόπο μας.

Τα προβλήματα μας είναι πολλά και δεν θα ξεπεραστούν από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως είναι αδιαπραγμάτευτη η αγάπη που έχουμε για τούτα τα πονεμένα χώματα κι αυτό με κάνει να πιστεύω, ότι ο Δήμος μας θα καταφέρει και πάλι να ορθοποδήσει, θα βρει τον βηματισμό του και θα ανθίσει ξανά κάθε δραστηριότητα. Με κάνει να πιστεύω ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτό που βιώνουμε.

Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας και το 2022, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και τη στήριξη των συμπολιτών μας.
Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά. Ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος, με υγεία, και προσωπική ευτυχία. Καλή Χρονιά σε όλους!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΓΝΗ: Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα οι “ιπτάμενοι”...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ΠΑΓΝΗ. Για...

Ανοίγει ξανά η πύλη του Αγίου Γεωργίου:...

Η πύλη θα είναι ανοικτή επτά ημέρες την εβδομάδα,...

ΠΑΓΝΗ: Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα οι “ιπτάμενοι”...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ΠΑΓΝΗ. Για...

Ανοίγει ξανά η πύλη του Αγίου Γεωργίου:...

Η πύλη θα είναι ανοικτή επτά ημέρες την εβδομάδα,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 20 Δεκεμβρίου: Τιμάται ο Άγιος της Εκκλησίας που κατασπάραξαν τα λιοντάρια

Σήμερα, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το Κρητικό Πέλαγος

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...