Ηράκλειο:Ο Λ. Αυγενάκης στο 9ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του ΙΑΚΕ

Στο 9ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών βρέθηκε έχθες ο Βουλευτής Ν. Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης συνεχάρη την Πρόεδρο του Ινστιτούτου, Ελένη Μαράκη, καθώς και όλη τη Διοίκηση για την πραγματοποίηση του εν λόγω συνεδρίου, τονίζοντας ότι το θέμα του συνεδρίου είναι απολύτως επίκαιρο, καθώς η συμμετοχή στα κοινά είναι περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Σε μια εποχή που οι νέες τεχνολογίες διαμορφώνουν καινούριους ρόλους στις σχέσεις του πολίτη με την Πολιτεία, η συμμετοχή του στα κοινά είναι περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ και καθιστά απολύτως επίκαιρο το θέμα «Πολίτης, Εκπαίδευση & Πολιτική Συμμετοχή: Διαμορφώνοντας Ενεργούς Πολίτες στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» του 9ου Επιστημονικού Συνεδρίου του ΙΑΚΕ.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Ινστιτούτου, Ελένη Μαράκη, στον αντιπρόεδρό του Μανόλη Μπελαδάκη, σε όλη τη διοίκηση, στην Περιφέρεια Κρήτης και σε όλους όσοι συνέβαλαν στο Συνέδριο αυτό.
Με πλήθος εισηγητών και ερευνητών από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, καθώς επίσης και με εξέχουσες προσωπικότητες του πνεύματος, της εκπαίδευσης και της πολιτικής, ως προσκεκλημένους ομιλητές, αποτελεί πλέον έναν επιτυχημένο θεσμό διεθνούς αναγνώρισης και επιστημονικού κύρους, με πολλαπλά αναπτυξιακά οφέλη για την Κρήτη.

Στην Νέα Δημοκρατία, άλλωστε, επιδιώκουμε να διαμορφώνουμε από πολύ μικρή ηλικία ενεργούς πολίτες, με πολύπλευρη μόρφωση και ολοκληρωμένη προσωπικότητα, μέσα από ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα:

✅Ήδη πετύχαμε την πληρέστερη στελέχωση των σχολείων μας για τη νέα χρονιά διορίζοντας, μετά από 12 χρόνια, σχεδόν 28.500 μόνιμους εκπαιδευτικούς και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού.

🔜 Με συνέπεια και σταθερότητα και με ακόμα πιο ισχυρή εντολή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα προχωρήσουμε στην αναβάθμιση των Επαγγελματικών Λυκείων, αλλά και στην επέκταση των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων.

Η προσέλευση των πολιτών στις κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι απαραίτητη και ενσαρκώνει όλο το νόημα του συνεδρίου. Η έμπρακτη συμμετοχή στις εκλογές δίνει το αληθινό νόημα της γιορτής της Δημοκρατίας.
Η δυναμική συμμετοχή τους πρόκειται να ενισχύσει το εκλογικό αποτέλεσμα που θα αναδείξει αυτοδύναμη την Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Προχωράμε μαζί, σταθερά, μπροστά!

Τα σχόλια είναι κλειστά.