Ηράκλειο:Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας από το Εμπορικό Επιμελητήριο

Ημερομηνία:

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας
με πιστοποίηση (Formazione professionale pizzaiolo)
Έναρξη 20/11/2023

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας δημιούργησαν οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας σε αυτόν τον τομέα.
Η Σχολή απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά ως πιτσαδόροι σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, ανεξάρτητα αν έχουν ήδη εμπειρία ή όχι στον χώρο της πίτσας.
Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση των σπουδών τους θα λάβουν από τη Σχολή:
• Πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης δεξιοτήτων ISKILLS
• Βεβαίωση Παρακολούθησης διάρκειας 80 ωρών από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
• Certificato από το Italian Pizza Academy
Η Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου ή Formazione Professionale Pizzaiolo δημιουργήθηκε στα πλαίσια της ανάγκης βελτιστοποίησης των γνώσεων των επαγγελματιών πιτσαδόρων, καθώς το κατ’ εξοχήν ιταλικό πιάτο κερδίζει ολοένα και περισσότερους πελάτες στην ελληνική και παγκόσμια γαστρονομία, εξασφαλίζοντας σίγουρη εργασία για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά.
Το πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, μεταξύ άλλων, για τις ζύμες, τη διαδικασία παραγωγής, τον εξοπλισμό, τους κανόνες ασφάλειας – υγιεινής και τη διαχείριση του φούρνου.
Διάρκεια: 80 διδακτικές ώρες, εκ των οποίων:
• Οι 15 διδακτικές ώρες θα γίνουν εξ αποστάσεως, με ζωντανή παρακολούθηση, μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης τις ημερομηνίες και ώρες 20/11/23 09:00-13:15, 21/11/23 09:00-13:15, 22/11/23 09:00-13:15.
• Οι 65 διδακτικές ώρες πρακτικής άσκησης θα γίνουν στο εργαστήριο της Σχολής, από Δευτέρα έως Σάββατο. 23/11/23 09:00-16:45, 24/11/23 09:00-15:45, 25/11/23 09:00-15:45, 27/11/23 09:00-15:45, 28/11/23 09:00-15:45, 29/11/23 09:00-15:45, 30/11/23 09:00-15:45, 01/12/23 09:00-15:45.
Κόστος συμμετοχής: 600€ ανά συμμετοχή.
Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Θέσεις περιορισμένες !!!
Εισηγητής:
Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας και εργάζεται στην εστίαση και την Ιταλική κουζίνα από το 1986. Είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto. Παράλληλα, διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete σε εκπαιδευτικά θέματα.
Πληροφορίες: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302605, e-mail: leontarakis@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Βούτες Ηρακλείου : Θετικό το ότι δεν...

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου με τους επιστήμονες της...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Βούτες Ηρακλείου : Θετικό το ότι δεν...

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου με τους επιστήμονες της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μουσείο Ν. Καζαντζάκη: Ο εορτασμός για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2025

Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς...

Καρύδια στο πρωινό: Το “μυστικό όπλο” για καλύτερη μνήμη και υγεία εγκεφάλου

Η σημασία ενός υγιεινού πρωινού για την ενεργοποίηση του...

Εκρηκτική αύξηση των μαθησιακών διαταραχών στα παιδιά

Πώς θα γίνεται ταχύτερα η διάγνωση - Το σχέδιο...

Ξάνθη: Αρπακτικά πουλιά κατά περιστεριών – Σφοδρές αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις

Πεντάμηνο πρόγραμμα με πτήσεις εκπαιδευμένων αρπακτικών ενέκρινε ο δήμος...