Ηράκλειο:Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας οι Οικολόγοι Πράσινοι

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον συμπρόεδρο των Οικολόγων Πράσινων, Δημήτρη Πολιτόπουλο, είχε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

Ο κ. Πολιτόπουλος, βρέθηκε στο Δημαρχείο, με τον κ. Φραγκάκη να τον ενημερώνει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τον σεισμό, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, στην ανάγκη επιπλέον χρηματοδότησης του Δήμου, ώστε να προχωρήσει άμεσα η ανοικοδόμηση του.

Ο κ. Φραγκάκης συνόδευσε τον Συμπρόεδρο των Οικολόγων Πράσινων στη βόλτα του στον κεντρικό δρόμο του Αρκαλοχωρίου, προκειμένου και εκείνος να δει από κοντά τις ζημιές που έχουν υποστεί τα κτίσματα.

Παράλληλα, βρέθηκε στον χώρο όπου έχουν εγκατασταθεί οι οικίσκοι στο Αρκαλοχώρι, στους οποίους φιλοξενούνται οι σεισμοπαθείς.

«Επισκεφτήκαμε το Αρκαλοχώρι για να δούμε πως εξελίσσονται τα πράγματα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας. Τα κτίρια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές και η οικονομική ζωή του τόπου θα «ζωντανέψει» ξανά και η πόλη θα βρει τους ρυθμούς της, μόνο όταν αποκατασταθούν τα κτίρια», δήλωσε ο κ. Πολιτόπουλος, ενώ ο κ. Φραγκάκης τον ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που έδειξε, όπως επίσης το μέλος της γραμματείας κεντρικής Μακεδονίας Ζαχαρία Πεϊδη και το μέλος του κόμματος Κώστα Σαμαρίτη που τον συνόδευαν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...