Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου με ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθη, ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν, σχεδόν δύο (2) κιλά κάνναβης και 2 ζυγαριές ακριβείας

Επιπλέον, κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια
Συνελήφθη, χθες (20.10.2023) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίηση στοιχείων από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου διαπιστώθηκε ο ημεδαπός να αποκρύπτει ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε υπαίθριο χώρο σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε στην πόλη του Ηρακλείου.

Κατόπιν τούτου χθες (20.10.2023) το πρωί οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στον εν λόγω χώρο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά χίλια εννιακόσια τριάντα έξι (1.936) γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας και συνελήφθη ο ημεδαπός ενώ επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• πιστόλι με το γεμιστήρα του,
• φυσίγγια,
• ζυγαριά ακριβείας
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.