Ηράκλειο: Τον έψαχναν 3 μέρες και τον βρήκαν στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ

Ημερομηνία:

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του ΠΑΓΝΗ και από εκεί στο νεκροτομείο χωρίς οι συγγενείς του να γνωρίζουν το παραμικρό, με αποτέλεσμα να τον ψάχνουν τρεις μέρες.
Ενα τραγικό και συνάμα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου άνδρας πέθανε στο ασθενοφόρο και οι οικείοι του τον αναζητούσαν για τρεις ημέρες χωρίς να γνωρίζουν ότι βρίσκεται στο νεκροτομείο.

Από την περασμένη Κυριακή (11/9) έψαχναν τον άνθρωπό τους και το βράδυ της Τετάρτης (13/9) έμαθαν ότι βρισκόταν στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (φωτογραφία αρχείου, επάνω).

Αγανακτισμένοι οι συγγενείς από τον τρόπο αντιμετώπισης του τραγικού περιστατικού

Ο 58χρονος, που διατηρεί κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κάλεσε ο ίδιος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τους οικείους του, αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, έπαιρνε αγωγή και κατά τη διαδρομή στο ΠΑΓΝΗ κατέληξε από ανακοπή.

Μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και από εκεί στο νεκροτομείο, χωρίς ωστόσο οι συγγενείς του να γνωρίζουν το παραμικρό, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.https://www.neakriti.gr/

Ο Γολγοθάς της αναζήτησης
Ετσι ξεκινά ο Γολγοθάς της αναζήτησης για την κόρη του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος στον 9ο μήνα, καθώς και για τον γαμπρό του, αφού δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί.

Μετά από πολλά τηλεφωνήματα και αρκετές προσπάθειες έμαθαν ότι ο άνθρωπός τους βρισκόταν στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι συγγενείς του είναι συντετριμμένοι από την απώλεια, αλλά και αγανακτισμένοι από τον τρόπο αντιμετώπισης του τραγικού περιστατικού, καθώς πιστεύουν ότι θα έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί άμεσα από τη στιγμή που ο 58χρονος βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Στις 4 Μαρτίου τελικά η...

Η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, των αιτήσεων ακύρωσης...

Ηράκλειο:Αποκλεισμός κάτω διάβασης της γέφυρας «Τομπρούκ-ΚΤΕΟ για...

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Επισκευή βλαβών στις γέφυρες...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Στις 4 Μαρτίου τελικά η...

Η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, των αιτήσεων ακύρωσης...

Ηράκλειο:Αποκλεισμός κάτω διάβασης της γέφυρας «Τομπρούκ-ΚΤΕΟ για...

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Επισκευή βλαβών στις γέφυρες...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέα τροπολογία Πλεύρη – Δημιουργούνται δύο προσωρινά κέντρα κράτησης στην Κρήτη

Η ρύθμιση θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τη νόμιμη...

Καταγγελία «φωτιά» των πυροσβεστών Κρήτη – Red code χωρίς καιρικά φαινόμενα

Αντικείμενο της καταγγελίας είναι η επιβολή μερικής επιφυλακής στην...

Πως διαμορφώνονται οι μισθοί των ξενοδοχοϋπαλλήλων μετά την αύξηση 3%

Δείτε αναλυτικά. Από την 1η Ιανουαρίου 2026, ενσωματώθηκε η αύξηση...