Κεγκέρογλου: Τα λεφτά της Siemens δεν πήγαν στο ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία:

Εχουν αρχίσει και γράφουν ονόματα από τηλεφωνικούς καταλόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν άλλοι που έχουν διορίσει τα παιδιά τους στον κρατικό μηχανισμό και θα βγάλουμε στοιχεία όταν βγουν τα ονόματα στη δημοσιότητα στοιχεία που θα βεβαιώνουν αυτό που σας λέω”.

Την καταγγελία αυτή έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στον Νews24/7 για τις υπογραφές σε κείμενο υπέρ των προοδευτικών συγκλίσεων που θα δημοσιοποιηθεί τη Δευτέρα από την κίνηση “Γέφυρα”.

Και συνέχισε: “Υπάρχουν κάποιοι λίγοι που έχουν πραγματική αγωνία και πολιτική διαφωνία, τους τιμώ, αλλά δεν τιμώ αυτούς που συναλλάσσονται”.

Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΔΗΣΥ υποστήριξε ότι “μια συγκεκριμένη ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, το τσοχατζοπουλικό ΠΑΣΟΚ” σημειώνοντας ότι “η ιστορική σύγκρουση Γεννηματικών – Τσοχατζοπουλικών συνχίζεται και σήμερα”.

Ο κ. Κεγκέρολγου πρόσθεσε τα εξής: “Επαφές τρίτου τύπου με τον ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγονται από εμάς.

Δεν μιλάμε με ένα κόμμα που έχει στην καρδιά του την ακροδεξιά, τον κ. Παπαχριστόπουλο, την κα Κουντουρά, τον κ. Κουίκ, την κα Χρυσοβελώνη, έχει μαζί του τους καραμανλικούς Παπαγγελόπουλο και Παπακώστα, έχει στελέχη του τσοχατζοπολικού ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βαθιά αντιδραστικό και όχι προοδευτικό κόμμα. Σήμερα γίνεται συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ισπανία, δεν συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά μόνο το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής.

Οσοι θέλουν το διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι όλοι θεσιθήρκες, δεν είναι όλοι Μωραϊτηδες και Τόλκες που αλλάζουν απόψεις για να βουλευτούν.

Ο υπαρχηγός του Ακη Τσοχατζόπουλου πήγε νωρίς στον ΣΥΡΙΖΑ. Για κάθε έναν που φεύγει χίλιοι έρχονται. Τα τηλεφωνήματα που έχω από την Αιτωλοακαρνανία εναντίον του Μωραίτη είναι πάρα πολλά”.

Ο κ. Κεγκέρογλου υποστήρθξε ότι “τα λεφτά της Siemens δεν πήγαν στο ΠΑΣΟΚ” και ότι “αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του Τσουκάτου που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.

Για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ είπε ότι “έγιναν έξι έλεγχοι διαφορετικοί, έχουν παραδοθεί όλα τα πορίσματα στους εισαγγελείς”. “Δεν θα ψηφίσουμε τον κ. Παυλόπουλο για ΠτΔ, θα έχουμε δική μας πρόταση από τον ευρύτερο χώρο μας”, κατέληξε. .

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Βούτες Ηρακλείου : Θετικό το ότι δεν...

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου με τους επιστήμονες της...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Βούτες Ηρακλείου : Θετικό το ότι δεν...

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου με τους επιστήμονες της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μουσείο Ν. Καζαντζάκη: Ο εορτασμός για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2025

Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς...

Καρύδια στο πρωινό: Το “μυστικό όπλο” για καλύτερη μνήμη και υγεία εγκεφάλου

Η σημασία ενός υγιεινού πρωινού για την ενεργοποίηση του...

Εκρηκτική αύξηση των μαθησιακών διαταραχών στα παιδιά

Πώς θα γίνεται ταχύτερα η διάγνωση - Το σχέδιο...

Ξάνθη: Αρπακτικά πουλιά κατά περιστεριών – Σφοδρές αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις

Πεντάμηνο πρόγραμμα με πτήσεις εκπαιδευμένων αρπακτικών ενέκρινε ο δήμος...