Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες

Με ένα μήνυμα στο Instagram, η Κέιτ Μίντλετον απευθύνεται μέσω βίντεο στο κοινό και το πληροφορεί ότι μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες

Νέα είδηση σοκ συγκλονίζει τη βασιλική οικογένεια, καθώς μετά τον βασιλιά Κάρολο και η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Σε ένα μήνυμα που ανέβηκε στο Instagram, η πριγκίπισσα της Ουαλίας απευθύνεται μέσω βίντεο στο κοινό και το πληροφορεί ότι μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον στην αρχή του βίντεο ευχαρίστησε προσωπικά τους πολίτες για όλη την υποστήριξη και την κατανόηση για όσο καιρό αναρρώνει από την εγχείρηση. «Είναι απίστευτα δύσκολοι μήνες για όλη την οικογένειά μας, αλλά έχω μία φανταστική ομάδα γιατρών, που με φρόντισαν πολύ καλά και στην οποία είμαι τόσο ευγνώμων».

Στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι η προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο στο Λονδίνο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική.

Όμως οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε η 42χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, προσθέτοντας ότι οι γιατροί της συνέστησαν να κάνει μια προληπτική χημειοθεραπεία.

«Η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στα πρώτα στάδια της θεραπείας», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως:

«Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ κι εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, μου πήρε χρόνο να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου», είπε ακόμα.

 

«Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι’ αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα γίνω καλά. Όπως τους έχω πει: ‘είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου», προσέθεσε. ακόμα η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Έχοντας τον Γουίλιαμ στο πλευρό μου είναι μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς καθώς και εφησυχασμού όπως είναι η αγάπη, η υποστήριξη και η ευγένεια που έχετε δείξει πάρα πολλοί από εσάς. Αυτά τα συναισθήματα σημαίνουν πάρα πολλά και για τους δυο μας», είπε ακόμα η Κέιτ Μίντλετον.

«Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι ως οικογένεια, αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα ενώ θα ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Τα καθήκοντά μου πάντα μου άφηνε ένα βαθύ αίσθημα χαράς και θα προσπαθήσω να επιστρέψω όταν μπορώ, αλλά για την ώρα πρέπει να επικεντρωθώ στο να αναρρώσω πλήρως», συμπλήρωσε.

Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι επίσης όλους εκείνους που η ζωή τους έχει επηρεαστεί από τον καρκίνο και όποιον αντιμετωπίζει την ασθένεια σε οποιαδήποτε μορφή. Παρακαλώ να μην χάνετε την πίστη ή την ελπίδα σας. Δεν είστε μόνοι», καταλήγει στο βίντεο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.