Κοροναϊός:Μεγάλη πτώση σε κρούσματα,νεκρούς και διασωληνωμένους

Ημερομηνία:

Κοροναϊός: 3.269 νέα κρούσματα, 10 νεκροί και 176 διασωληνωμένοι την Κυριακή
Δείτε την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.
Τα νέα κρούσματα κοροναϊού σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα καταγράφονται 10 νέοι θάνατοι ενώ στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 176 διασωληνωμένοι ασθενείς. Καταγράφονται συνολικά νέα κρούσματα.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.269. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.392.575 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.

Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 294 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 129.020(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 10, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.547 θάνατοι.

Το 95.6% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 176 (67.6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. To 92.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 91 (51.7%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 85 (48.3%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.654 ασθενείς. Οι εισαγωγές3
νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 94 (ημερήσια μεταβολή -25.98%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 113 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιός θα πληρώσει το πρόστιμο...

Δικαιούχοι και φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν το πρώτο...

Τα Public παρουσιάζουν τα Public Courses ...

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία λόγω της τεχνολογίας...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιός θα πληρώσει το πρόστιμο...

Δικαιούχοι και φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν το πρώτο...

Τα Public παρουσιάζουν τα Public Courses ...

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία λόγω της τεχνολογίας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιός θα πληρώσει το πρόστιμο των 415 εκατ. ευρώ στην Ε.Ε.;

Δικαιούχοι και φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν το πρώτο...

Δήμος Πλατανιά:Συνεχίζονται οι παράλληλες εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης

Συνεχίζονται οι παράλληλες εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης,...

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Kρήτης

συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Σας προσκαλούμε σε δια ζώσης συνεδρίαση...

Το πλήρες Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για το 4ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Κεντρικό θέμα: «Το σπίτι μας, ο πλανήτης» Τρίτη 24 Ιουνίου:...