Κούγιας για Λιγνάδη: Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας – Μύθος τα «περί πολλών μαρτύρων»

Ημερομηνία:

Ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων.

«Μαζί με τον κύριο Λιγνάδη εμφανιστήκαμε στην ανακρίτρια με σκοπό να καταθέσουμε ένσταση στην διαδικασία», τόνισε ο δικηγόρος του Δ. Λιγνάδη, ο οποίος μεταφέρθηκε και πάλι στην ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

«Πρωτίστως υποβάλλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου», είπε χαρακτηρστικά.

«Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο εντολέας μου ζήτησε να εξεταστεί ως ύποπτος και να δώσει εξηγήσεις αφού προηγουμένως λάβει αντίγραφα των καταγγελιών.Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου θα πρέπει να αποσαφηνιστούν πλήρως (…) Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική», τόνισε ο κ. Κούγια έξω από την Ευελπίδων, περιγράφοντας ποιες είναι οι καταγγελίες, αλλά και ποια η δική τους στάση σε αυτές τις μηνύσεις.

«Ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 27 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Ενημέρωση του Δήμου Αγίου Νικολάου για την...

Κατόπιν ερωτημάτων πολιτών της περιοχής, καθώς και πρόσφατης ανακοίνωσης...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 27 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Ενημέρωση του Δήμου Αγίου Νικολάου για την...

Κατόπιν ερωτημάτων πολιτών της περιοχής, καθώς και πρόσφατης ανακοίνωσης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό και ανάπτυξη

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας οι ιατρικές βεβαιώσεις Κέντρου Υγείας

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Νέο «Εξοικονομώ»: Επιδοτήσεις – μαμούθ έως 80% για 62.000 νοικοκυριά – Όλες οι λεπτομέρειες

Το πρόγραμμα νέο Εξοικονομώ αποτελεί το κορυφαίο μέτρο ενεργειακής...