Κούγιας: «Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω»

Σοβαρές καταγγελίες και φάκελος 200 σελίδων από τον Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας ολοκλήρωσε την κατάθεση του στην ΕΕΑ, προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες και έδωσε έναν φάκελο 200 σελίδων.

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετά την κατεπείγουσα κλήση που του έγινε και προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες, σχετικά με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την κατάθεση του μετά από περίπου δύο ώρες στην ΕΕΑ, ενώ παρέδωσε έναν μεγάλο φάκελο 200 σελίδων στην Επιτροπή προκειμένου να τον εξετάσει και να δει τις θέσεις των ερυθρόλευκων.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μελετήσει τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που κατέθεσε ο Κούγιας και θα αποφασίσει σε ότι έχει να κάνει με την αρμοδιότητα της.

Από εκεί και πέρα όσα δεν είναι στη δική της αρμοδιότητα θα πάνε σε άλλη εισαγγελία και θα μελετηθούν, καθώς ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέθεσε αποδεικτικά στοιχεία, στηρίζοντας τις θέσεις των Πειραιωτών για «την τεράστια εγκληματική οργάνωση η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος της κατάθεσης του:

«Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμένα η συνεδρίασης, διαπίστωσα για άλλη μία φορά το σθένος των μελών αυτών και του προέδρου της Επιτροπής, οι οποίοι αγωνιούν καθημερινά για το πως μπορεί να λειτουργήσει νόμιμα αυτό που όλοι αγαπάμε, το ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς υπάρχουν έμπειρα μέλη στην Επιτροπή τα οποία έχουν χειριστεί και υποθέσεις στημένων αγώνων, όπως έχουν χειριστεί και συμπεριφορές συγκεκριμένων φυσικών προσώπων.

Και υπήρχε πραγματικά μία κατάθεση η οποία διήρκησε δύο ώρες με στοχευμένες ερωτήσεις και πραγματικά η ενημέρωση από εμένα στην Επιτροπή ήταν ενδελεχής. Ενημέρωσα την Επιτροπή ότι ο Ολυμπιακός θα καταθέσει μία μήνυση που δυστυχώς εγώ φταίω για την καθυστέρησή της λόγω βεβαρημένου προγράμματος επαγγελματικού, μέχρι το τέλος του μήνα οπωσδήποτε για την εγκληματική οργάνωση που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρο, που ορίζει την ΚΕΔ, τους διαιτητές, που στήνει τους αγώνες στη Super League 1, στη Super League 2 και τη Γ’ Εθνική.

Τα μέλη της Επιτροπής μου είπαν ότι θα περιμένουν αυτήν τη μήνυση και θα κατατεθεί ενώπιων του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γεωργίου Οικονόμου, που είναι ο αρμόδιος αντιεισαγγελέας για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαίρου. Θέλω να διατυμπανίσω ότι ο Ολυμπιακός δε θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω.

Μιλούν κάποιοι ότι ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή έχει διαφορά 9 βαθμών από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ, εάν κάποιος υπολογίσει έναν προς έναν τους αγώνες που έχουν γίνει διαιτητικά εγκλήματα εκ προθέσεως εις βάρος του Ολυμπιακού, θα δει ότι ακόμη και με αυτά αλλά και την αφαίρεση των βαθμών για την υπόθεση του Χουάνκαρ ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος με τη διαφορά τουλάχιστον πέντε βαθμών».

https://www.in.gr/2024/02/06/sports/football/katathetei-stin-eea-o-aleksis-kougias-einai-mia-poly-simantiki-mera-vid/

Τα σχόλια είναι κλειστά.