Κρήτη: Ελεύθεροι ο ανήλικος και η μητέρα του για βιασμό 13χρονης – Εντολή για παιδοψυχιατρική εξέταση του νεαρού

Ο 13χρονος και η μητέρα του συνελήφθησαν ύστερα από μήνυση της μητέρας του 13χρονου κοριτσιού που κατήγγειλε ότι παρά τη θέλησή της ο συνομήλικός της διέπραξε σεξουαλική πράξη σε βάρος της

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο 13χρονος που καταγγέλθηκε ότι βίασε συνομήλική του όπως έγραψε το neakriti.grhttps://www.neakriti.gr/ καθώς και η μητέρα του που συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Για τον μεν 13χρονο που καταγγέλθηκε ότι βίασε συνομήλική του σε πόλη της Ανατολικής Κρήτης διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα Παιδοψυχιατρική Πραγματογνωμοσύνη ενώ για την μητέρα του θα οριστεί τακτική δικάσιμος. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθερη με εντολή Εισαγγελέα. Την ίδια ώρα τώρα η 13χρονη καταγγέλλουσα θα εξεταστεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η σεξουαλική πράξη ή όχι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υπήρξε ένα φλερτ μεταξύ των δύο παιδιών το προηγούμενο διάστημα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πριν από λίγες ημέρες έδωσαν ραντεβού σε ημιτελή οικοδομή. Μετά το ραντεβού η 13χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της όσα συνέβησαν υποστηρίζοντας ότι το αγόρι την ακινητοποίησε και τη βίασε και η μητέρα της προχώρησε σε μήνυση που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του αγοριού και της μητέρας του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.