Κρήτη: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο ένας εκ των δραστών της επίθεσης στους Γερμανούς

Κρήτη: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο ένας εκ των δραστών της επίθεσης στους Γερμανούς

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε σήμερα ο 36χρονος που ενεπλάκη στο επεισόδιο με τους Γερμανούς τουρίστες στο Μυλοπόταμο.

Συγκεκριμένα, για εκείνον ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα και σήμερα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της κύριας Ανάκρισης.

Ο 36χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, ισχυρίστηκε πως οι Γερμανοί ήταν εκείνοι οι οποίοι επιτέθηκαν πρώτοι. Σε ότι αφορά το περιστατικό και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο 36χρονος η εμπλοκή του αφορά το αρχικό στάδιο της συμπλοκής με τους Γερμανούς και ισχυρίζεται ότι ο ίδιος έμεινε στο σημείο έξω από το Πέραμα και δεν επέβαινε στο όχημα στη συνέχεια του επεισοδίου και τα όσα έγιναν στον κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος και ο 38χρονος που έχει πάρει προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή στον Ανακριτή, έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος της οικογένειας των Γερμανών στην οποία υποστηρίζουν πως εκείνοι δέχτηκαν πρώτοι την επίθεση και υπέστησαν σωματικές βλάβες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος υποστήριξε πως φέρει ρινικό κάταγμα και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.ekriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.