Κρήτη:Κοινωνική δράση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Ημερομηνία:

Προσφορά τροφίμων ειδών πρώτης ανάγκης σε Ιερές Μητροπόλεις και Κοινωνικές Δομές
Συγκεντρώθηκαν με την εθελοντική πρωτοβουλία του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού

Κοινωνική δράση με την συγκέντρωση και προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διευθυνση Κρήτης εν όψει των εορταστικών ημερών.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε Ιερές Μητροπόλεις και Κοινωνικές Δομές του νησιού.

Η κοινωνική αυτή δράση πραγματοποιείται σε όλη της χώρα και υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσέφεραν εθελοντικά αστυνομικοί και οι πολιτικοί υπάλληλοι. Πρόκειται για μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και αναγνώρισης του κοινωνικού έργου των Ιερών Μητροπόλεων και των Κοινωνικών Δομών. Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν σήμερα 23.12.2021.
Συγκεκριμένα

• Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχος Σπυριδάκης Νικόλαος προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Κοινωνική Δομή του Ηρακλείου.

• Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης Aστυνομικός Διευθυντής Ευάγγελος Αλεβυζάκης μαζί με τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνομικό Υποδιευθυντή Σπυρίδωνα Γερμανάκη, προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων. Επίσης ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Στυλιανός Σταυρουλάκης προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

• Ο Αστυνομικός Διευθυντής Σπυρίδων Ραπάνης ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Κοινωνική Δομή των Χανίων.
• Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου Αστυνόμος Β’ Πέτρος Ζερβάκης και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου Υπαστυνόμος Α΄ Φίλιππος Λουκάκης ως εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου. Επίσης στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ο Διοικητής τους Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας Αστυνόμος Β Νεκτάριος Φρονιμάκης και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας Υπαστυνόμος Α’ Νικόλαος Πάντης.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω Ιερών Μητροπόλεων και Κοινωνικών Δομών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική προσφορά

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έργα τέχνης… από ληγμένα χάπια στην Πινακοθήκη...

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου. Η γιατρός...

ΣΕΠΕ Χανίων : Συγκέντρωση στην Αγορά στις...

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025 52 χρόνια μετά τον ηρωικό ξεσηκωμό...

Έργα τέχνης… από ληγμένα χάπια στην Πινακοθήκη...

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου. Η γιατρός...

ΣΕΠΕ Χανίων : Συγκέντρωση στην Αγορά στις...

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025 52 χρόνια μετά τον ηρωικό ξεσηκωμό...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έργα τέχνης… από ληγμένα χάπια στην Πινακοθήκη Ηρακλείου

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου. Η γιατρός...

Συντάξεις Ιανουαρίου 2026: Οι ημερομηνίες πληρωμής πριν τα Χριστούγεννα και οι αυξήσεις

Νωρίτερα λόγω εορτών οι καταβολές των συντάξεων Ιανουαρίου 2026...

Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Πενήντα δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Νοεμβρίου του...