Κρήτη:Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά σε περιοχές Ηρακλείου και Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Συνελήφθησαν, τρεις (3) ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα :
• Σήμερα (27.11.2021) τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου και του B’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.
• Χθες (26.11.2021) μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου συνελήφθη ημεδαπός καθώς βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
• Χθες (26.11.2021) το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε ημεδαπό και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι προανακρίσεις διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης αντίστοιχα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ε Π.Κ.Κρητης : “Τοπική επιχείρηση, ηλεκτρικών ειδών,δείχνει...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών...

Κρήτη: Κερά μία Σκηνή! Μια μοναδική παραστατική...

2-3-4 Αυγούστου 2025// Κερά Κερά Μια Σκηνή V- Το Αθέατο Γιορτές...

Ε Π.Κ.Κρητης : “Τοπική επιχείρηση, ηλεκτρικών ειδών,δείχνει...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών...

Κρήτη: Κερά μία Σκηνή! Μια μοναδική παραστατική...

2-3-4 Αυγούστου 2025// Κερά Κερά Μια Σκηνή V- Το Αθέατο Γιορτές...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα βγαίνει στο πεδίο: Οι χάρτες, τα πάρκα και η Chevron φέρνουν τετελεσμένα

Η Αθήνα επιχειρεί να ανακτήσει την πρωτοβουλία κινήσεων στην...

Εορτολόγιο 2 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Σάββατο, 2 Αυγούστου η Ορθόδοξη Εκκλησία, σύμφωνα με...