Λ. Αυγενάκης: Οι πολίτες ψηφίζουν για κυβέρνηση συνέχειας της προκοπής που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε νέες κορυφές

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο της τετραήμερης περιοδείας του Κυριάκου Πιερρακάκη, του Γιώργου Καραγιάννη και της Ειρήνης Αγαπιδάκη, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο.

Η κοινωνία του Ηρακλείου ανταποκρίθηκε μαζικά στην εκδήλωση και τέθηκαν ενδιαφέροντα ζητήματα στο επίκεντρο της συζήτησης για το μέλλον της χώρας, όπως η οικονομία, ο τουρισμός, η εξωστρέφεια και τα μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί..

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης υποδέχτηκε το κλιμάκιο των συνυποψηφίων του στο εκλογικό κέντρο και ανέφερε ότι: “Οι πολίτες στις 25 Ιουνίου ψηφίζουν για κυβέρνηση συνέχειας της προκοπής, που είναι ικανή να βάλει σε τάξη τα μεγάλα προβλήματα και να οδηγήσει τη χώρα σε νέες κορυφές. Η εμπιστοσύνη στην Νέα Δημοκρατία είναι μονόδρομος”

“ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Θερμότατη υποδοχή της κοινωνίας του Ηρακλείου στους εξαίρετους συνυποψηφίους με την Νέα Δημοκρατία, Κυριάκο Πιερρακάκη, Γιώργο Καραγιάννη και Ειρήνη Αγαπιδάκη.
Με ενδιαφέρον ακούστηκαν όλα όσα έχουν δρομολογηθεί για την Ελλάδα του 2030. Μια χώρα ευέλικτη, με καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες, με δίκαιες πολιτικές, που μπορούν να την καταστήσουν πόλο έλξης επενδύσεων και ευκαιριών, που θα αναβαθμίσουν την οικονομία, τον τουρισμό και την εξωστρέφειά της.

Οι πολίτες δεν παρασύρονται από τις κραυγές απελπισίας του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, που εργαλειοποιεί τον ανθρώπινο πόνο για να μείνει στην επιφάνεια. Δεν εμπιστεύονται το ΠΑΣΟΚ που θα προτιμούσε ακόμα και την ακροδεξιά στην Κυβέρνηση προκειμένου να μείνει εκείνο στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Οι πολίτες όμως στις 25 Ιουνίου ψηφίζουν για κυβέρνηση συνέχειας της προκοπής, που είναι ικανή να βάλει σε τάξη τα μεγάλα προβλήματα και να οδηγήσει τη χώρα σε νέες κορυφές. Η εμπιστοσύνη στην Νέα Δημοκρατία είναι μονόδρομος.”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας...

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Πένθος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο «σωφέρ» του...

Ένας άνθρωπος, που έζησε για πολλά χρόνια ως έμπιστος...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας...

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Πένθος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο «σωφέρ» του...

Ένας άνθρωπος, που έζησε για πολλά χρόνια ως έμπιστος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό και ανάπτυξη

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας οι ιατρικές βεβαιώσεις Κέντρου Υγείας

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Νέο «Εξοικονομώ»: Επιδοτήσεις – μαμούθ έως 80% για 62.000 νοικοκυριά – Όλες οι λεπτομέρειες

Το πρόγραμμα νέο Εξοικονομώ αποτελεί το κορυφαίο μέτρο ενεργειακής...