Λασίθι:Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Αγίου Νικολάου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χερσονήσου

Το βιβλίο : «ΛΕΞΙΚΟ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 300 +1 έννοιες για τον α΄ βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης (δήμοι)» του κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη, Δημάρχου Χερσονήσου, που δώρισε στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Μανώλη Μενεγάκη στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα (31/1) στο Δήμο, ήταν μόνο η αφορμή για να συζητηθούν μεταξύ των αιρετών – εν όψει μάλιστα της επικείμενης σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης) – ζητήματα θεσμικά, οικονομικά, αλλά και δράσεις που πρέπει ν΄ αναληφθούν, ώστε η Τ.Α να γίνει πιο ουσιαστική, διαθέτοντας τους αναγκαίους πόρους, τη θεσμική θωράκιση, τη λειτουργική αυτοτέλεια και το απαραίτητο προσωπικό για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.
Ως ένα ιδιαίτερα χρήσιμο «εργαλείο» για τους αυτοδιοικητικούς, αλλά και για τους πολίτες, χαρακτήρισε το πόνημα του κ. Δοξαστάκη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, τονίζοντας μάλιστα, ότι αποτελεί καταστάλαγμα της μακρόχρονης πορείας και θητείας του, στο θεσμό της αυτοδιοίκησης.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Γιώργος Μηλιαράς πρώην Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου κ. Σπύρος Κατσαμποξάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.