Μητέρα Έμμας: «Αυτός ο άνθρωπος είχε ένα φονικό όπλο-Καταστράφηκαν οι ζωές όλων μας»

Με την κατάθεση της μητέρας της αδικοχαμένης Έμμας συνεχίζεται αυτή την ώρα στο κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη για τη φονική παράσυρση ένα χρόνο πριν στη Θεσσαλονίκη, μετά από μια πολύωρη και ψυχοφθόρα για τους γονείς της κοπέλας λόγω της αποχής των δικηγόρων.

«Το παιδί είχε φύγει από τα Χανιά, έμεινα ξύπνια και της είχα πει μόλις φτάσεις πάρε με τηλέφωνο. Την πήρα εγώ στις 12 το βράδυ μου είπε ότι είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο. Γύρω στις 2 το βράδυ ήρθε η αδερφή μου και μου είπε ότι το παιδί είχε ένα ατύχημα με αυτοκίνητο. Πήρα το πρώτο αεροπλάνο και ήρθα» κατέθεσε αρχικά.

Αναφερόμενη για τα όσα έμαθε σχετικά με τις συνθήκες, κατέθεσε: «το παιδί μου πέρασε την Εγνατία και πήγε σε ένα take away στην Καμάρα για να πάρει κεράκια για τα γενέθλια της φίλης της. Μετά ξανά πέρασε την Εγνατία για να πάει στο σπιτι της φίλης της. Μας είπαν ότι ο δράστης έχασε τον έλεγχο του οχήματος νωρίτερα γιατί έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Άκουγαν είπαν έναν τρομακτικό θόρυβο από το όχημα».

«Αφού χτύπησε το παιδί έπεσε σε κάδους. Για να φύγει από το σημείο έκανε όπισθεν και την ξανά χτύπησε. Δεν θέλω να φανταστώ την εικόνα. Υπήρχε συνοδηγός που τα είδε όλα από την αρχή. Το αμάξι ήταν πειραγμένο για να τρέχει. Ο άνθρωπος αυτός είχε στα χέρια του ένα φονικό όπλο» σημείωσε, και συνέχισε απαντώντας σε ερωτήσεις του δικαστηρίου. «Το αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου και έκρυψαν τις πινακίδες. Προηγουμένως είχε ξανά χάσει τον έλεγχο. Έκαναν οτοστόπ στο σημείο και πήγαν να διανυκτερεύσουν σε ένα ξενοδοχείο στο Ωραιόκαστρο. Η συνοδηγός είχε πει πως ήθελε να παραδοθεί αλλά δεν το έκανε».

«Ήθελαν απλά να ξεφύγουν και όχι να βοηθήσουν το παιδί μου. Η δεύτερη κόρη μου ζει μια τρομακτική απώλεια. Σκότωσαν και κατέστρεψαν τις ζωές όλων μας» ολοκλήρωσε η μάρτυρας.https://thesstoday.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.