Μπαγιάτικο ψωμί: Έτσι θα το κάνεις ξανά… φρέσκο

Ημερομηνία:

Υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η πανέμορφη μπαγκέτα που αγόρασες προχθές έχει γίνει πέτρα, ακριβώς τη στιγμή που έχεις όρεξη για σάντουιτς;

Ναι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κρουτόν φυσικά, αλλά τι γίνεται αν θέλεις ψωμί και το θέλεις τώρα; Απλά ακολουθείς την παρακάτω συμβουλή!

Δες αναλυτικά:
  • Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.
  • Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.
  • Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.

Το ψωμάκι σου θα είναι σαν καινούριο! Τραγανό απ’ έξω και μαλακό από μέσα, έτοιμο για ό,τι σάντουιτς τραβά η όρεξή σου!

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κομισιόν εξετάζει την επιβολή φόρου στα...

Στο έγγραφο, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα...

Ο καφές βοηθά την καρδιά να… κρατά...

Νέα κλινική δοκιμή δείχνει ότι η καθημερινή κατανάλωση καφέ...

Η Κομισιόν εξετάζει την επιβολή φόρου στα...

Στο έγγραφο, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα...

Ο καφές βοηθά την καρδιά να… κρατά...

Νέα κλινική δοκιμή δείχνει ότι η καθημερινή κατανάλωση καφέ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Phishing: 6 στους 10 καταναλωτές έχουν στοχοποιηθεί

Τι δείχνει έρευνα της ΕΣΕΕ. Η πιο διαδεδομένη μέθοδος εξαπάτησης...

Οι μισές παραλίες της Γης θα εξαφανιστούν μέχρι το τέλος του αιώνα λένε ειδικοί

Αιτίες είναι η κλιματική αλλαγή και η επέκταση παράκτιων...

Αιφνιδιαστική μεταγωγή κρατουμένων από τις φυλακές Αλικαρνασσού

Οι κρατούμενοι αναμένεται να μεταφερθούν σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα...

Το πρώτο φιλί δόθηκε πριν από 20 εκατομμύρια χρόνια και δεν ήταν από ανθρώπους

Ερευνητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και του Ινστιτούτου Τεχνολογίας...