Νίκη για Ο.Φ.Η. που βλέπει play-off

Ημερομηνία:

Νίκη εισόδου στην εξάδα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1 πέτυχε το βράδυ της Δευτέρας ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Ατρόμητου στο «Γεντί Κουλέ», στο κλείσιμο  της 24ης αγωνιστικής.

Έτσι η ομάδα της Κρήτης κρατάει την τύχη στα χέρια της και μόνο, για το αν θα διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο ξανά!

Αντίθετα ο Ατρόμητος έχασε τον… τελικό, όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος ο Σάββας Παντελίδης και ψαλίδισε πλέον τις ελπίδες του. Βέβαια, το κακό με τους «κυανόλευκους» είναι ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να λογίζεται ως… σύμπτωση. Κι αυτό διότι οι Περιστεριώτες δεν πάνε καθόλου καλά μένοντας χωρίς γκολ σε συνολικά εννέα πλέον ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, με ελάχιστες καλές φάσεις…  στο α’ ημίχρονο και μάλιστα ο Ατρόμητος ήταν και πιο απειλητικός μπροστά στην αντίπαλη εστία Ο Μανούσος προκαλούσε πολλά προβλήματα και σήκωνε στους ώμους του το επιθετικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, που ως ομάδα πίεζαν ψηλά με αποτέλεσμα να κερδίζουν συχνά μπάλες.

Το β’ ημίχρονο άρχισε στο ίδιο μοτίβο, αλλά σταδιακά ο ΟΦΗ ανέβαινε και μαζί οι γραμμές του, ενώ η είσοδος του Στάικου βοήθησε πολύ τους γηπεδούχους.

Οι Περιστεριώτες από την άλλη με την έξοδο του Μανούσου ουσιαστικά «έσβησαν» ως απειλή και αυτό έδωσε επιπλέον μέτρα στους Κρητικούς. Μια, δυο, τρεις, λοιπόν με oφσάιντ τελικά ο ΟΦΗ με γυριστή κεφαλιά του Φιγκεϊρέδο πήρε το ματς, έφτασε τους 31 βαθμούς και όντας 6ος πια είναι στο +2 από τον Αστέρα Τρίπολης δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Αντιθέτως, ο Ατρόμητος έμεινε στους 26 και είναι στην 9η θέση, αλλά σε τετραπλή ισοβαθμία με Λαμία, ΑΕΛ και Βόλο, με συνέπεια να είναι μακριά μόνο από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και τον ουραγό Πανιώνιο.

Διαιτητής Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)  βοηθοί Πάτρας (Μακεδονίας), Σαμοΐλη (Αθηνών), ενώ τέταρτος ήταν ο Γιουματζίδης (Πέλλας).

VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας) και AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής).

Κίτρινες: 49’ Μεγιάδο – 73’ Κιβρακίδης, 80’ Γούτας, 84’ Νάτσος, 89’ Βέλλιος, 90’+1 Μπουσούλαζιτς.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46’ Στάικος), Ζοάο Βίκτορ, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Σεμέντο (90’+3 Νάστος), Ναμπί (63’ Βαζ), Φιγκεϊρέδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κατράνης (46’ λ.τρ. Νάτσος), Στρούγγης, Γούτας, Μπουσούλαζιτς, Ούμπιντες (83’ Βέλλιος), Ενσικουλού, Γιακουμάκης, Ανδρούτσος, Μανούσος (71’ Μάντσον).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: όταν τα αιματηρά επεισόδια παύουν να...

Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό 57χρονου εργαζόμενου σημειώθηκε τα ξημερώματα...

Ηράκλειο:Συγχαρητήριο Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη για...

Με ιδιαίτερη χαρά και βαθύ αίσθημα υπερηφάνειας, εκ...

Ηράκλειο: όταν τα αιματηρά επεισόδια παύουν να...

Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό 57χρονου εργαζόμενου σημειώθηκε τα ξημερώματα...

Ηράκλειο:Συγχαρητήριο Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη για...

Με ιδιαίτερη χαρά και βαθύ αίσθημα υπερηφάνειας, εκ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Ξεκινάει η προπώληση για την «Φαύστα» του Θεατρικού Περίπλου!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο Θεατρικός Περίπλους για την...

Κρήτη: Χιονισμένα Ανώγεια σε εικόνες που εντυπωσιάζουν – Σπάνιο ανοιξιάτικο σκηνικό

Ένα σπάνιο για την εποχή καιρικό φαινόμενο κατέγραψε η...

Ρέθυμνο: Πρωτοποριακή επέμβαση στο Νοσοκομείο – Νέα δεδομένα στη χειρουργική αποκατάσταση σύνθετης κοιλιοκήλης

Μια ιδιαίτερα σημαντική ιατρική επιτυχία καταγράφηκε στο Γενικό Νοσοκομείο...

Ηράκλειο: όταν τα αιματηρά επεισόδια παύουν να προκαλούν έκπληξη

Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό 57χρονου εργαζόμενου σημειώθηκε τα ξημερώματα...