Χειρουργήθηκε ο Αντώνης Κοκκαλάς-Ευχαριστεί τον κ.Νικολιδάκη και την διοίκηση της Επισκοπής

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού,ο πορτιέρο της Επισκοπής Αντώνης Κοκκαλάς.

Την Δευτέρα στο Νοσοκομείο “Ημιθέα” Α.Ε. (πρώην «Ερρίκος Ντυνάν»)  έκανε την επέμβαση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού,από τον χειρουργό ορθοπεδικό κ. Νικόλαο Τζινιέρη,ο τερματοφύλακας της Επισκοπής Αντώννης Κοκκαλάς.

Με ανάρτηση του,στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ευχάριστησε τον πρόεδρο της ομάδος κ.Νικολιδάκη Μιχάλη,καθώς το συμβούλιο και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά η αναρτηση του αναφέρει 

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο της Episkopi FC Κύριο Μιχάλη Νικολιδάκη αλλα και όλο το συμβούλιο-ομάδα για την αγάπη και την στήριξη που μου δείξανε μετά τον τραυματισμό μου… Σας ευχαριστώ για όλα

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο της Episkopi FC Κύριο Μιχάλη Νικολιδάκη αλλα και όλο το…

Δημοσιεύτηκε από Antonis Kokkalas στις Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Περαστικά από τον Α.Ο.Επισκοπής

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Αντώνης Κοκκαλάς. Ο 27χρονος Χανιώτης πορτιέρο βρέθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο “Ημιθέα” Α.Ε. (πρώην «Ερρίκος Ντυνάν») όπου έκανε την επέμβαση από τον χειρουργό ορθοπεδικό κ. Νικόλαο Τζινιέρη.

Ο Αντώνης Κοκκαλάς είναι καλά στην υγεία του και αυθημερόν (Δευτέρα 17/2) πήρε εξιτήριο.  Η δε επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου δυόμισι με τρεις μήνες.

Κοκκαλάς: «Ευχαριστώ από καρδιάς κ. Νικολιδάκη και συμβούλιο»

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λίγο μετά την έξοδό του από το χειρουργείο αρκέστηκε να υπογραμμίσει όλο νόημα: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τον πρόεδρο της Επισκοπής κ. Μιχάλη Νικολιδάκη αλλά και όλο το συμβούλιο-ομάδα για την αγάπη και τη στήριξη που μου δείξανε μετά τον τραυματισμό μου… Σας ευχαριστώ για όλα».

Οι ευχές της ομάδας μας για γρήγορη αποκατάσταση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους σε συνοδεύουν Αντώνη, “σιδερένιος”!

Τα σχόλια είναι κλειστά.