Ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Ανδρέα Ξανθό

Στόχος «ανώνυμων» trolls έχει γίνει τελευταία ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός. Η ηγεσία όμως του κόμματος βρίσκεται απέναντι σε όλες αυτές τις υπόγειες στρατηγικές και στηρίζει Ανδρέα Ξανθό

Ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Ανδρέα Ξανθό

Εντύπωση προκαλούν οι διαρκώς αυξανόμενες επιθέσεις που δέχεται τελευταία ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός από συγκεκριμένα κέντρα κριτικής εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Τα γνωστά στην Κουμουνδούρου trolls θεωρείται ότι εκπροσωπούν συγκεκριμένα συμφέροντα και πολιτικές παρεούλες εντός του ΣΥΡΙΖΑ(με ονματεπώνυμα) και διαδίδουν σχετικά με τον βουλευτή Ανδρέα Ξανθό ότι … «κάνει πλάτες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη», διανθίζοντας το αφήγημα με αντίστοιχες ύβρεις που δεν αρμόζουν στο ύφος και ήθος του βουλευτή.

Απορία μάλιστα και προβληματισμός επικρατεί στην Κουμουνδούρου, σχετικά με την προέλευση των συγκεκριμένων trolls και τις υπόγειες διασυνδέσεις τους που φαίνεται ότι τέμνονται με πολιτικά κέντρα εκτός ΣΥΡΙΖΑ και εξυπηρετούν και άλλα παράλληλα συμφέροντα.

Στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά από πού εκπορεύονται όλες οι κατηγορίες και είναι ειλημμένη η απόφαση έμπρακτης στήριξης του Τομεάρχη Υγείας και βουλευτή Ρεθύμνου.

Ως πρώτη ένδειξη στήριξης του Ανδρέα Ξανθού είναι η προσωπική παρουσία του πρώην Υπουργού στις περισσότερες προσωπικές διαδικτυακές παρεμβάσεις του Αλέξη Τσίπρα, σε θέματα πανδημίας και η προσωπική υποστήριξη στο πρόσωπό του, αφού το στενό επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Ανδρέας Ξανθός είναι και υπολογίζεται από τα σοβαρότερα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.