Ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει τη συνεργασία με την 7η ΥΠΕ για την ενίσχυση των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου

Ημερομηνία:

Στην εκ νέου σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για τη συνέχιση και την ενίσχυση της επιτυχημένης συνεργασίας τους στον τομέα των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου, προχώρησαν ο Δήμος Ηρακλείου και η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Την σύμβαση υπέγραψαν το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένας Παπαδάκη.

Η νέα σύμβαση προβλέπει την περαιτέρω ανάπτυξη του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου – 4η ΤΟΜΥ, είτε μέσω των ενισχυμένων παρεχόμενων υπηρεσιών, είτε μέσω του εμπλουτισμού των ειδικοτήτων που προσφέρουν σε αυτό.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 24 μήνες.
Ο Δήμαρχος δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης: «Το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο είναι μια πολύ επιτυχημένη δομή που παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε εκατοντάδες συνδημότες μας, οι οποίοι ενδεχομένως να βρίσκονται σε ανάγκη.

Μέσω της επέκτασης της συνεργασίας μας με την 7η ΥΠΕ, όχι απλώς θα συνεχίσει τη λειτουργία του αλλά και θα ενισχυθεί περαιτέρω. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, διότι και στο συγκεκριμένο αλλά και σε μια σειρά άλλων θεμάτων και δράσεων, συνεργαζόμαστε άψογα. Αυτό άλλωστε επιδιώκουμε σταθερά στον Δήμο Ηρακλείου: τις συνεργασίες με όλους τους φορείς και τους κοινωνικούς μας εταίρους, πάντα με γνώμονα το όφελος των δημοτών».

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ προσέθεσε από την πλευρά της: «Υπογράψαμε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου την προγραμματική σύμβαση για την ανάπτυξη των δημόσιων δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και του Δικτύου Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στον Δήμο Ηρακλείου . Συνεχίζεται η εξαιρετική συνεργασία της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με τον Δήμο Ηρακλείου σε θέματα δημόσιας υγείας του τόπου μας. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό για την συνεργασία η οποία βασίζεται στην διασφάλιση και προαγωγή της δημόσιας υγείας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας...

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Πένθος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο «σωφέρ» του...

Ένας άνθρωπος, που έζησε για πολλά χρόνια ως έμπιστος...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας...

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Πένθος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο «σωφέρ» του...

Ένας άνθρωπος, που έζησε για πολλά χρόνια ως έμπιστος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό και ανάπτυξη

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας οι ιατρικές βεβαιώσεις Κέντρου Υγείας

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Νέο «Εξοικονομώ»: Επιδοτήσεις – μαμούθ έως 80% για 62.000 νοικοκυριά – Όλες οι λεπτομέρειες

Το πρόγραμμα νέο Εξοικονομώ αποτελεί το κορυφαίο μέτρο ενεργειακής...