Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) συμμετέχει στην 86η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΕΘ)

Ενημερωτικό μουσικό Street event
& υπογραφή Συμφώνων Συνεργασίας με Φορείς

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) συμμετέχει διαχρονικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο επιχειρηματικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό γεγονός στη χώρα μας.
Επισκεφθείτε μας στο Περίπτερο 7, Stand 6, 10-18.09.2022
Με κεντρικό θεματικό μήνυμα «Προκαλώντας το Μέλλον», ο ΟΒΙ θα συμμετάσχει ενεργά στην Έκθεση σε μία περίοδο ιδιαίτερων προκλήσεων για την επιχειρηματικότητα και την αγορά, συμβάλλοντας με πλάνο δράσεων, διαδοχικών συναντήσεων και παρεμβάσεων με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς. Καταρτισμένο, επιστημονικό προσωπικό θα βρίσκεται στη διάθεση του ενδιαφερόμενου κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, με στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση του σε θέματα που άπτονται της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και της καινοτομίας.

Πρόγραμμα δράσεων ΟΒΙ στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ
Πέμπτη, 8.09.2022, 19:30-21:30: Μουσικό street event στον Πεζόδρομο Αγίας Σοφίας
Παρασκευή, 10.09.2022, 19:00: Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης
Δευτέρα, 12.09.2022: Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου

Authenticity Θεσσαλονίκη
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Authenticities του EUIPO, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να διασκεδάσουν στο μουσικό street event που έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στον Πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Κύριος στόχος του event είναι η εγρήγορση, η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση των δημοτών και επισκεπτών της πόλης σε θέματα που αφορούν στην καταπολέμηση του παραεμπορίου, η ενημέρωση για την αγορά αποκλειστικά αυθεντικών προϊόντων, η ανάγκη στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας καθώς και η συμβολή όλων στην προστασία της Διανοητικής Ιδιοκτησίας. Από τις 19:30 έως τις 21:30, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να λάβει αναμνηστικά δώρα!
Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Με απώτερο σκοπό την ενημέρωση και την καλλιέργεια φιλοσοφίας αγοράς μόνον αυθεντικών προϊόντων, ο ΟΒΙ θα υπογράψει Σύμφωνο Συνεργασίας με την Διυπηρεσιακή Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Η συνεργασία στοχεύει στην δημιουργία συνείδησης στο καταναλωτικό κοινό ότι το αυθεντικό είναι μακροχρόνια καλύτερο, πιο ασφαλές και ποιοτικό και φέρει μακροχρόνια ανάπτυξη τόσο στις τοπικές κοινωνίες όσο και ευρύτερα.

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ)

Προκειμένου να μεγιστοποιηθούν οι δυνατότητες δικτύωσης και ανάπτυξης συνεργασιών στην Περιφέρεια, ο ΟΒΙ θα σφραγίσει τη συνεργασία του με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), εταίρο του ΟΒΙ στο πλαίσιο και του Προγράμματος Authenticity Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.