Ο Σταμάτης Κοκκινάκης υποψήφιος με τον Θοδωρή Νίνο

Στον πολιτικό στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατεβαίνει ο Σύμβουλος Ανάπτυξης  και  Στρατηγικής Διαχείρισης Επιχειρήσεων Σταμάτης Κοκκινάκης, ενισχύοντας με την παρουσία του, το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου.

Ο Σταμάτης Κοκκινάκης που είναι απόφοιτος  του τμήματος  Διοίκησης  Επιχειρήσεων της  Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και ειδικεύεται στην αξιολόγηση επενδύσεων, στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση τους μέσω Ευρωπαϊκών και Εθνικών Προγραμμάτων, σε δήλωση του για την απόφασή του να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Νίνου αναφέρει:

«Η εμπιστοσύνη του υποψήφιου Δημάρχου, κ. Θοδωρή  Νίνου, στο πρόσωπό μου, μέσω της προσκλήσεώς του στον συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις», με τιμά ιδιαίτερα. Αποφάσισα με πλήρη συνείδηση της ευθύνης και της δυσκολίας να ανταποκριθώ θετικά στο κάλεσμα αυτό γιατί γνωρίζω τα μικρά και μεγάλα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες και τις προοπτικές τόσο του τόπου μας, όσο και των ανθρώπων μας. Πιστεύω ότι μία δημιουργική συνεργασία από νέους, ικανούς ανθρώπους, με ορθολογική διαχείριση των ζητημάτων του τόπου μας, με άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση, που θα δώσει να καταλάβει και να πιστέψει ο δημότης  και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου μας ότι η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα του και αγωνίζεται για τα προβλήματα του, θα συμβάλει στην αλλαγή νοοτροπίας και θα αναδείξει τα πολλά προτερήματα των ανθρώπων, που είναι η βάση της πραγματικής ανάπτυξης του τόπου που αγαπάμε και «ΑΞΙΖΕΙ» να ζούμε».

Τα σχόλια είναι κλειστά.