Παγκρήτιο Στάδιο: Ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση των τμημάτων του στεγάστρου που είχαν υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απομάκρυνσης των προβληματικών τμημάτων του ανατολικού στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου, που είχε υποστεί ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ειδικότερα, όπως είχε προγραμματιστεί, απομακρύνθηκαν 1.500 τ.μ. στεγάστρου ενώ για την ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών, έγινε αποκατάσταση και ενίσχυση της μετόπης του εναπομείναντος στεγάστρου. Η Διοίκηση του Σταδίου εξακολουθεί να παρακολουθεί το ζήτημα, με την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των χρηστών και των εργαζομένων να παραμένει αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

Παράλληλα, την Τρίτη 27/2 πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της «Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ» και έπειτα από τις σχετικές εισηγήσεις και την Τεχνική Έκθεση των μηχανικών, αποφασίστηκε να κατατεθεί εκ νέου αίτηση χορήγησης άδειας για το κεντρικό γήπεδο και τις κερκίδες στην Περιφέρεια Κρήτης. Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στο Παγκρήτιο Στάδιο θα λειτουργούν κανονικά οι εσωτερικοί χώροι (χώροι άθλησης, δημοτικό γυμναστήριο, δημοτικό κολυμβητήριο και γραφεία) καθώς και το βοηθητικό γήπεδο. Η είσοδος όπως και η στάθμευση των οχημάτων για όλες τις δραστηριότητες θα γίνεται από τη Θύρα 1, στη δυτική πλευρά του Σταδίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Επίσκεψη της Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας...

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της...

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Επίσκεψη της Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας...

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Καινοτόμος ξενάγηση κωφών με τεχνολογία ΙΤΕ

Μοναδική παγκοσμίως και εφαρμόζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Το καινοτόμο...

Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2026 – Αναλυτικά παραδείγματα

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν μισή αύξηση και ποιοι ολόκληρη. Περισσότερο...

ΓΣΕΕ: Ομόφωνη απόφαση για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αποδέχθηκε ομόφωνα την...