Παρέμβαση Γιώργου Λογιάδη για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στη ΔΕΗ

Ημερομηνία:

Να πάρει θέση ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος για την τακτική της ΔΕΗ που έδωσε τα στοιχεία των καταναλωτών σε δικηγορικά γραφεία για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών ζητάει ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, μέσω ερώτησης που κατέθεσε στην βουλή.

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι ζουν στην ανασφάλεια, είναι σε αναστολή, όλες σχεδόν οι επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες είναι κλειστές και ο κόσμος ζει με το φόβο της πανδημίας και της αβεβαιότητας για το μέλλον, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, στέλνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στα δικηγορικά γραφεία, για να βελτιώσει τη ρευστότητά της.
Αυτά με τη σειρά τους, αυτές τις ημέρες, που δεν υπάρχει εισόδημα, καλούν και ξανακαλούν τους καταναλωτές για να εισπράξουν τις οφειλές.

Ο Γιώργος Λογιάδης καλεί τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος να πάρει θέση για το θέμα και να μας ενημερώσει αν είναι γνώστης των αποφάσεων της Διοίκησης της ΔΕΗ και αν γνωρίζει ότι αυτές τις ημέρες τα τηλέφωνα χτυπούν αλλεπάλληλα σε μικροοφειλέτες και σε όσους πελάτες της ΔΕΗ είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Με αφορμή αυτό το γεγονός επιθυμούμε πλήρη ενημέρωση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της ΔΕΗ, και ποια από αυτά αφορούν μεγαλοοφειλέτες.
Πόσες υποθέσεις έχει στείλει η ΔΕΗ σε δικηγορικά γραφεία και για ποια ποσά και άνω.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Στη φυλακή ο 47χρονος που απειλούσε και...

Ήταν υπότροπος για τέταρτη φορά. Το δρόμο για τη φυλακή...

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Στη φυλακή ο 47χρονος που απειλούσε και...

Ήταν υπότροπος για τέταρτη φορά. Το δρόμο για τη φυλακή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Ευρώ: Σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων τέσσαρων χρόνων

Ενόψει της επικείμενης μείωσης των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή...