Πέντε σημάδια για να καταλάβεις ότι η σύντροφός σου προσποιείται

Υπάρχει η γλώσσα του σώματος, η οποία μπορεί να… προδώσει μια γυναίκα που προσποιείται οργασμό

Πρόκειται για ένα ερώτημα που βασανίζει όλους τους άντρες ανά τον πλανήτη. Μήπως η σύντροφός μου προσποιείται τον οργασμό;

Σε αυτό το ερώτημα σίγουρη απάντηση δεν υπάρχει. Εκτός, αν σας το αποκαλύψει η ίδια.

Ωστόσο, επειδή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το κάνει, υπάρχει η γλώσσα του σώματος, η οποία μπορεί να… προδώσει μια γυναίκα που προσποιείται οργασμό.

Ας ξεκινήσουμε ξεκαθαρίζοντας ότι όταν μια γυναίκα προσποιείται τον οργασμό, δεν σημαίνει ότι δεν την ελκύει ο παρτενέρ της.

Η γυναίκα προσποιείται οργασμό για δύο λόγους: είτε προσποιείται για να τελειώνει μία ώρα νωρίτερα την παράσταση και τις επίμονες προσπάθειες του συντρόφου της, είτε δεν θέλει να αισθανθεί ο παρτενέρ της άσχημα που δεν μπόρεσε να την ικανοποιήσει.

Ποια είναι τα σημάδια που φανερώνουν πως προσποιείται οργασμό;
Σου ζητάει να δοκιμάσετε διαφορετικές στάσεις

Φαίνεται πως αυτή η μια, άντε δύο, στάσεις που επιλέγεις δεν την ικανοποιούν πλέον!

Πιθανότατα, τόσο καιρό υποκρινόταν οργασμό και τώρα απλά κουράστηκε και αναζητάει την αληθινή ικανοποίηση. Φταίει;

Δεν σε κοιτάζει στα μάτια

Δεν είναι επειδή είναι ντροπαλή! Είναι επειδή ξέρει πως στα μάτια αποτυπώνεται όλη η όρεξη και το πάθος. Κάτι που μάλλον εκείνη την στιγμή δεν διαθέτει. Καθόλου.

Η υπερβολή, της υπερβολής

Κραυγές και ουρλιαχτά σε υπερβολικό βαθμό. Μαντέψτε! Κάποια υποκρίνεται. Μπορεί να μην έρθει σε οργασμό, όμως ένα Όσκαρ, ίσως το αξίζει!

Τελειώνει αφού της το ζητήσεις

Αν κάθε φορά της ζητάς να έρθει σε οργασμό και σε κλάσματα του δευτερολέπτου φτάνει τότε μάλλον… πρέπει να σε ταρακουνήσει!

Οι σωματικές ενδείξεις

Αν το σώμα της δεν έχει σπασμούς, αν οι παλμοί της καρδιάς της δεν ανεβαίνουν, αν οι κόρες της δεν διαστέλλονται, αν τα χείλη της δεν είναι πιο κόκκινα τότε… δεν υπάρχει οργασμός!

Το σώμα «φωνάζει» και οι ενδείξεις είναι αρκετές για να εντοπίσετε αν η σύντροφος φτάνει σε οργασμό!

Τα σχόλια είναι κλειστά.