Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το έργο των εθελοντικών φορέων για την αιμοδοσία

Ημερομηνία:

Στο έργο των εθελοντικών οργανώσεων και στη στήριξή τους από την Περιφέρεια Κρήτης αναφέρεται σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

«Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Την ημέρα αυτή τιμούμε όλους εκείνους τους ανώνυμους συνανθρώπους μας που αναδεικνύουν την αξία του αλτρουισμού και της εθελοντικής προσφοράς. Η Περιφέρεια Κρήτης, στηρίζοντας το έργο όλων των εθελοντικών φορέων για την αιμοδοσία, αλλά και τα κέντρα αιμοδοσίας των υγειονομικών μας μονάδων, συμμετέχει σε δράσεις και πρωτοβουλίες για τη διατήρηση επαρκών αποθεμάτων αίματος στο νησί. Ως Περιφέρεια Κρήτης ευχαριστούμε ειλικρινά και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους συμπολίτες που προσφέρουν αίμα. Μια κίνηση τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο αναγκαία, όσο και πολύτιμη. «Το αίμα μας ενώνει όλους» είναι το κεντρικό μήνυμα του φετινού παγκόσμιου εορτασμού, με αυτή τη σκέψη το παράδειγμα των εθελοντών αιμοδοτών είναι άξιο μίμησης».

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζοντας την εθελοντική αιμοδοσία ως κοινωνικό αγαθό, αλλά και το έργο των Συλλόγων του νησιού μας, δημιούργησε πρόσφατα τηλεοπτικό σποτ με το οποίο προτρέπει τους πολίτες να υιοθετήσουν την προσφορά ζωής μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία. Στόχος ν’ αυξηθούν οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και να μεταγγίζεται η ιδέα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο από τους ίδιους, προς την νέα γενιά αιμοδοτών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας...

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Σεισμός στο πολιτικό σύστημα: 17 βουλευτές στο...

Νέα δεδομένα προκύπτουν γύρω από τη δεύτερη δικογραφία της...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας...

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Σεισμός στο πολιτικό σύστημα: 17 βουλευτές στο...

Νέα δεδομένα προκύπτουν γύρω από τη δεύτερη δικογραφία της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό και ανάπτυξη

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας οι ιατρικές βεβαιώσεις Κέντρου Υγείας

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Νέο «Εξοικονομώ»: Επιδοτήσεις – μαμούθ έως 80% για 62.000 νοικοκυριά – Όλες οι λεπτομέρειες

Το πρόγραμμα νέο Εξοικονομώ αποτελεί το κορυφαίο μέτρο ενεργειακής...