Πλήρης η στήριξη του Ο.Α.Κ.: Συνάντηση Παπαδογιάννη – Κοπάση με Κεφαλογιάννη και Καραγιάννη στο Υπ.Υποδομών

Ημερομηνία:

Σειρά επαφών είχαν στην Αθήνα με την ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρης Κοπάσης για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Ο.Α.Κ. και των υπηρεσιών του.

Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε υπό την παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργο Καραγιάννη, έγινε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην πορεία υλοποίησης όλων μεγάλων Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών έργων που εκτελεί και που δρομολογεί να υλοποιήσει ο Ο.Α.Κ. σε όλη την Κρήτη, όσο για το νέο «Κανονισμό» λειτουργίας και τις προσπάθειες περαιτέρω ενίσχυσης του «Οργανισμού».

Καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης, εκφράστηκε σε όλους τους τόνους η πλήρης στήριξη του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στον Ο.Α.Κ. ενώ υπήρξε και η δέσμευση πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για ενίσχυση του, με το απαραίτητο προσωπικό. Έγινε ακόμη λόγος από την πλευρά του κ. Κεφαλογιάννη αλλά και του κ. Καραγιάννη, στην αναγκαιότητα ύπαρξης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης αλλά και για την απρόσκοπτη συνέχιση του σπουδαίου Αναπτυξιακού του ρόλου, σε ολόκληρη την Κρήτη.

«Για μια ακόμη φορά, η ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, γίνεται αρωγός στις προσπάθειες του Ο.Α.Κ., αναγνωρίζει έμπρακτα τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί ο «Οργανισμός» σε ολόκληρο το νησί και στέκεται δίπλα του ουσιαστικά. Είχαμε μια ακόμη χρήσιμη συνάντηση και θεωρούμε πως όλα τα ανοικτά ζητήματα του Ο.Α.Κ., βρίσκονται στο τραπέζι. Μέσα από την συνεργασία και την συστηματική δουλειά που γίνεται, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δρομολογηθούν άμεσα λύσεις και «οργανισμός» σε κάθε περίπτωση θα βγει ενισχυμένος μέσα από όλη αυτή την κοινή προσπάθεια που καταβάλλεται», ανέφερε μετά το πέρας των επαφών του στην Αθήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τουρισμός: Μικρότερη η δυναμική της Κρήτης από...

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, πολλές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην...

Φονικό στην Αμμουδάρα: Σε θρίλερ εξελίσσεται η...

Κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας...

Τουρισμός: Μικρότερη η δυναμική της Κρήτης από...

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, πολλές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην...

Φονικό στην Αμμουδάρα: Σε θρίλερ εξελίσσεται η...

Κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νεκρός εργάτης σε βιομηχανία στη Χαλκίδα – Καταπλακώθηκε από φορτηγό

Ο εργάτης φέρεται να εκτελούσε απαραίτητες επισκευές σε ένα...

Φονικό στην Αμμουδάρα: Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγωγή του 54χρονου και της συζύγου στις φυλακές

Κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας...

Συναυλία Metallica: Υπερυψωμένη πλατφόρμα για ΑμεΑ και γιλέκα δόνησης για κωφά και βαρήκοα άτομα

Οι παροχές των διοργανωτών για την προσβασιμότητα των εμποδιζόμενων...