Πώς καταλαβαίνουν οι γυναίκες ότι ένας άνδρας έχει κάνει σεξ;

Τι έδειξε έρευνα - Πώς οι γυναίκες μυρίζονται το ότι έχετε κάνει σεξ; Αυτό τις τραβάει και δεν ξέρουν γιατί. Είναι οι ορμόνες ή είναι η αυτοπεποίθηση σας;

Πώς καταλαβαίνουν οι γυναίκες ότι ένας άνδρας έχει κάνει σεξ;

Η μυρωδιά: Όταν η σεξουαλική σου βραδιά ήταν ιδιαίτερα έντονη τόσο περισσότερες ορμόνες απελευθερώνει το σώμα.

Αυτοί οι «χημικοί αγγελιοφόροι» γίνονται εύκολα αντιληπτοί από το αντίθετο φύλο, που καταλαβαίνει αμέσως ότι την προηγούμενη βραδιά, έκανες σεξ!
Η χαρά δεν κρύβεται.

Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο αποδείχθηκε ότι ένα καλό σεξ αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα ευεξίας και ικανοποίησης. Είναι μάλιστα μια αντίδραση που δεν μπορούμε να κρύψουμε και γίνεται εύκολα αντιληπτή από τους γύρω μας. Όλο χαμόγελο!

Αλλάζει η όψη!

Το καλό σεξ είναι υπεύθυνο για τη βελτιωμένη κυκλοφορία σε κάθε σημείο του σώματος. Έτσι, το πρόσωπο σου μοιάζει πιο ροδαλό, υγιές και ελκυστικό και από την άλλη χαμογελάς!

Κοιμάσαι σαν …πουλάκι.

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Oxford Journal of Human Reproduction δείχνει ότι μετά από ένα καλό σεξ που σίγουρα θα σου φέρει τον οργασμό κοιμάσαι βαθιά και αυτό γίνεται εύκολα κατανοητό το πρωί στη δουλειά!

Είσαι χαλαρός.

Με απλά λόγια τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Βρίσκεσαι σε άλλον …πλανήτη και όλα τα φταίει στο καλό σεξ που σε χαλάρωσε…man-woman-bed-kiss-sex_sex1

Τα σχόλια είναι κλειστά.