Πούλησε ο Καμμένος τα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Συγγρού

Πούλησε ο Καμμένος τα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Συγγρού . Πουλήθηκε απο τον Πάνο Καμμένο και μάλιστα σε πολύ καλή …..

Πουλήθηκε απο τον Πάνο Καμμένο και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή το κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ στη λεωφόρο Συγγρού στην Καλλιθέα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας πριν λίγο καιρό προχώρησε στην πώληση του τεράστιου κτιρίου της Συγγρού εξασφαλίζοντας ενα υψηλό τίμημα…

Παραμένοντας όμως άγνωστο ποιος ειναι ο αγοραστής.

Φήμες που μιλούν για γνωστό επιχειρηματία δεν επιβεβαιώνονται, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο αγοραστής να είναι εταιρία που να μην παραπέμπει απευθείας στον γνωστό επιχειρηματία.

Το τεραστίων διαστάσεων κτίριο κατά ενα μέρος ανήκε στον πατέρα του υπουργού, αείμνηστο Ηλία Καμμένο, τον ίδιο, αλλά και την αδελφή του…

Ενα κτιριο που αρκετές φορές ήρθε στην επικαιρότητα, είτε λόγω της εισβολής αντιεξουσιαστών που είχαν κρεμάσει πανό απο την ταράτσα του, είτε εξαιτίας του ενοικίου που κατέβαλε το κόμμα, είτε ενος υψηλού προστίμου απο το ΚΕΦΟΜΕΠ.

Τέλος να σημειωθεί οτι μετα απο αυτήν την εξέλιξη τα γραφεία του κόμματος θα μεταφερθούν σε άλλο κτίριο και σε άλλη γειτονιά της Αθήνας..

νώ στις προθέσεις της ηγεσίας ειναι η παρουσία του κόμματος με νέα γραφεία και στη Θεσσαλονίκη για ευνόητους λόγους (που συνδέονται άμεσα με τις εξελίξεις στο Μακεδονικό)!

Τα σχόλια είναι κλειστά.