Πύργος: «Όλα έγιναν μέσα σε μια ημέρα» – Συγκλονίζει ο σύζυγος της 54χρονης που πέθανε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα

Ημερομηνία:

Μέσα σε λίγες ώρες η υγεία της 54χρονης παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν μέσα σε μία ώρα. Η επιδείνωση της υγείας της 54χρονης γυναίκας ήταν ραγδαία. Ακόμη και κατά τη διακομιδή της από το σπίτι της μέχρι το νοσοκομείο, ο ιός της μηνιγγίτιδας εξελισσόταν. Ο οργανισμός της κατέρρευσε κυριολεκτικά.

«Της βάλανε αμέσως ορό, αντιβίωση και διασωληνώθηκε στο πρώτο μισάωρο. Συνεχίστηκε η διαδικασία μέχρι το απόγευμα που ανέβηκε στην εντατική, μπήκε στην εντατική, σε ειδικό χώρο της εντατικής, και στις τέσσερις η ώρα κατέληξε. Ήταν καλπάζουσα αυτή η διαδικασία», δήλωσε ο Σπύρος Πολίτης, διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

Η οικογένειά της άτυχης γυναίκας είναι σοκαρισμένη. Ο σύζυγός της αδυνατεί να πιστέψει πως ένας αθώος πονόλαιμος οδήγησε στον θάνατο την σύζυγό του. Την Παρασκευή, μάλιστα, η 54χρονη είχε πάει κανονικά στη δουλειά της. Ένα 24ωρο μετά ήταν νεκρή.

«Δεν υπήρχε κάτι να μας δώσει ότι ήταν τόσο σοβαρό. Το μόνο κακό που ίσως δεν πρόλαβα ότι τέσσερις ημέρες πριν μου είπε ότι πονάει ο λαιμός μου. Αυτό μου είπαν και οι γιατροί ότι ο λαιμός δείχνει», λέει και συγκλονίζει ο σύζυγός της 54χρονης.

Πρόκειται για ένα σπάνιο και εξαιρετικά δύσκολο περιστατικό, που δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στους γιατρούς, εξηγούν οι ειδικοί.

Τα μέλη της οικογένειας της 54χρονης, οι συνάδελφοί της αλλά και προσωπικό του νοσοκομείου της Ηλείας έχουν λάβει προληπτικά χημειοπροφύλαξη.

Οι γιατροί αναμένουν την περαιτέρω εργαστηριακή ανάλυση για να διαπιστώσουν με βεβαιότητα τον τύπο της μηνιγγίτιδας, που οδήγησε στον θάνατο μέσα σε λίγη ώρα την 54χρονη γυναίκα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι ιώσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού...

Νέα μελέτη αποκάλυψε ότι κοινές ιώσεις μπορούν να αυξήσουν...

ΠΑΓΝΗ: Πρωτοπόρος τεχνική για τους ασθενείς στο...

Το Εργαστήριο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ, ξεκίνησε την εφαρμογή...

Οι ιώσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού...

Νέα μελέτη αποκάλυψε ότι κοινές ιώσεις μπορούν να αυξήσουν...

ΠΑΓΝΗ: Πρωτοπόρος τεχνική για τους ασθενείς στο...

Το Εργαστήριο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ, ξεκίνησε την εφαρμογή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η επιστήμη «μίλησε» – Πόσες διακοπές τον χρόνο χρειάζεσαι;

Η απάντηση δεν είναι αυτή που νομίζεις… Κατά τη διάρκεια...

«Παράθυρο» της Κυβέρνησης για σιδηροδρομική σύνδεση νέου αεροδρομίου-Ηρακλείου

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει την αναζήτηση ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για...

Οι ιώσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος

Νέα μελέτη αποκάλυψε ότι κοινές ιώσεις μπορούν να αυξήσουν...

«Ανακαλύπτοντας τη ζωή στην άμμο και τον ουρανό»

Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική δράση την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην...