Ράδιο Αρβύλα για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Οργή Κανάκη για Άδωνι Γεωργιάδη [Vid]

«Υπήρξαν μόνο άλλα δύο περιστατικά που μας έκαναν να μην μπορούμε να βγάλουμε στον αέρα το Ράδιο Αρβύλα. Η δολοφονία Γρηγορόπουλου και η Marfin. Αυτή είναι η τρίτη φορά».

Ράδιο Αρβύλα για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Οργή Κανάκη για Γεωργιάδη [Vid]

Είναι δυνατόν να γνωρίζαμε και να έχουμε αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μας;

«Σε ό,τι αφορά εμάς θα μας επιτρέψετε να πούμε μόνο ένα πράγμα», πρόσθεσε ο κεντρικός παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα. «Από χθες που βγήκαμε στον αέρα και είπαμε τι έχει γίνει έχουμε εισπράξει ένα μεγάλο αυθόρμητο κύμα στήριξης και αγάπης για το οποίο σας ευχαριστούμε, όμως είναι πολύ ψυχοφθόρο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας σε αυτές τις περιπτώσεις επειδή, αν υπάρχει κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε, κάποια ακεραιότητα που πιστεύουμε ότι έχουμε».

Χαρακτήρισε «παράσημο» και «επιβεβαίωση» ότι όλοι οι ακραίοι «τα έχουν μαζί τους», ενώ ανέφερε ότι «προσπερνάμε τους δημοσιογράφους συγκεκριμένων καναλιών». «Αν όμως εκεί πέρα έξω υπάρχει έστω και ένας κανονικός άνθρωπος που μπορεί να πιστεύει (ότι γνωρίζαμε), θέλουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πούμε:

Από τη μία μας στενοχωρεί αυτό, γιατί είναι σαν όλα αυτά τα χρόνια να μην έχει γίνει κατανοητό τι είμαστε. Από την άλλη το καταλαβαίνουμε, γιατί ακόμα και εμάς μας συγκλόνισε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα (δεν είχαμε καταλάβει τι γινόταν).

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ο ίδιος ο άνθρωπος είπε ότι δεν γνωρίζαμε, παρά το ότι και η ίδια κοπέλα είπε ότι γνωρίζω ότι ούτε οι συνεργάτες ούτε οι γονείς του Στάθη γνώριζαν οτιδήποτε, πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές, τόσο ηθοποιοί που να ξέραμε τι άνθρωπο είχαμε δίπλα μας και να κάναμε αυτές τις εκπομπές;», διερωτήθηκε.

Σκληρή απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Οι Ράδιο Αρβύλα απάντησαν και στον Άδωνι Γεωργιάδη προσωπικά, για τα όσα έγραψε στα social media με αφορμή την κριτική και σάτιρα της εκπομπής στην υπόθεση Μενδώνη–Λιγνάδη.

«Το ότι γίνονται αυτοί οι συμψηφισμοί και αυτές οι εξισώσεις, της υπουργού Πολιτισμού μιας χώρας και μιας θεατρικής επιτροπής (με εμάς) στο διαδίκτυο (…) από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, το να πρέπει να εξηγήσεις στην πολιτική ηγεσία της χώρας ότι είναι εντελώς διαφορετικοί οι κώδικες που διέπουν την πολιτική ευθύνη από μια οποιαδήποτε εκπομπή, μας πραγματικά να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά», είπε.

«Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο, δεν αποφασίζουμε για τις ζωές άλλων ανθρώπων», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης. «Αν πρέπει να υπενθυμίσουμε δε ότι είχε βουήξει ο τόπος για τη δράση του (Λιγνάδη) και η πολιτική ηγεσία κρυβόταν, ενώ εμείς αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο από κοντά μας, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω».

Ακολούθως, απευθυνόμενος ξανά προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Αντώνης Κανάκης έθεσε το ερώτημα:

«Εσείς που νομοθετείτε, πώς επιτρέπετε να λειτουργού σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν στιγμές πολιτών, χωρίς την συγκατάθεση και των δύο; Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί αυτού που συμβαίνει σε μία κοπέλα. Εξηγήστε μου πώς γίνεται η κοπέλα αυτή να πήγε στη δικαιοσύνη το 2019, να έχουμε 2022 και να περιμένουν αν θα δικαιωθεί ποτέ».

Κατηγόρησε δε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι σχολιάζει τα πράγματα που συμβαίνουν σαν να είναι μεσημεριανή εκπομπή, ενώ οι πράξεις για να μη συμβαίνουν αυτά να είναι ανύπαρκτες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.