Ρεθυμνιακός:Νέος γενικός αρχηγός ο Γιώργος Παλιεράκης

Ανακοίνωσε τον Γιώργο Παλιεράκη γενικό αρχηγό ο Ρεθυμνιακός

Με νέο γενικό αρχηγό θα πορευτεί ο Ρεθυμνιακός σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου,χρέη αναλαμβάνει ο πρωην τερματοφύλακας Γιώργος Παλιεράκης.

Ο Γιώργος Παλιεράκης που αντικατέστησε τον Νίκο Γκούτζο που αποχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη λόγω σοβαρού προσωπικού του προβλήματος, θα πάρει και επίσημα το «βάπτισμα του πυρός» στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατσαλένιο  στην Σοχώρα,για τα play-out του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει 

Νέα πρόκληση για τον «Παλιέρο»

Ο Γιώργος Παλιεράκης είναι πλέον ο νέος Γενικός Αρχηγός του Ρεθυμνιακού μας, αποδεχόμενος με ιδιαίτερη ικανοποίηση αλλά και αίσθημα υπευθυνότητας την πρόταση που του έκανε η διοίκηση να αναλάβει στην νευραλγική αυτή θέση μέχρι και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας που τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι στην προπόνηση της 28ης Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, αδυνατώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κρίσιμους αγώνες των play out, βρίσκεται ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας στις προπονήσεις των «κυανόλευκων» και κοντά στους ποδοσφαιριστές αλλά και τον τεχνικό Νίκο Καραδάκη ώστε από το νέο πλέον πόστο του να βοηθήσει όπου μπορεί.

Ο Γιώργος Παλιεράκης που αντικατέστησε τον Νίκο Γκούτζο που αποχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη λόγω σοβαρού προσωπικού του προβλήματος, θα πάρει και επίσημα το «βάπτισμα του πυρός» στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατσαλένιο (15.00) στην Σοχώρα, όταν πλέον θα καθίσει στο πάγκο του Ρεθυμνιακού μας… χωρίς γάντια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.