Ρέθυμνο:Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή, για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων δήλωσε σήμερα τα εξής:

« Μαθητές από τα Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, κέρδισαν μέσα από συστηματική προσπάθεια ετών, την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ένας στόχος και όνειρο ετών έγινε πλέον πραγματικότητα χαρίζοντας χαρά και ικανοποίηση στους υποψηφίους, που τελικά δικαιώθηκαν για τους κόπους τους, μαζί με τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους, που τους προσέφεραν αμέριστη συμπαράσταση και πολύτιμη καθοδήγηση.
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και νέους φοιτητές πλέον και πολλές ευχές για καλές και δημιουργικές σπουδές. Για όσους, ωστόσο, υποψηφίους το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, η απογοήτευση και τα αρνητικά συναισθήματα δεν πρέπει να τους καταβάλλουν. Με υπομονή, επιμονή και αξιοποίηση της φετινής εμπειρίας των Πανελληνίων μπορούν να πετύχουν στο μέλλον τους στόχους τους.
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, θα ήθελα επίσης να καλωσορίσω στον τόπο μας τους νέους φοιτητές που επέλεξαν τις σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης, που εδρεύουν στο Ρέθυμνο και να τους ευχηθώ καλές σπουδές και καλή διαμονή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.