Ρέθυμνο : Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπόγραψε την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου Λυκείου Ανωγείων

Ημερομηνία:

Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου Λυκείου Ανωγείων υπόγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβαση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, εκ μέρους του Δήμου Ανωγείων ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Σαλούστρος, εκπροσώπησε το Δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη ενώ παρούσα ήταν και η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Ρεθύμνου Ελένη Ρανουτσάκη.

Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 600.000 ευρώ και προβλέπεται να αναβαθμίσει ενεργειακά το σχολικό κτίριο. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν θα είναι σύμφωνες με τις οδηγίες Βιοκλιματικού Σχεδιασμού Σχολικών Κτιρίων που εφαρμόζονται από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. και παραμένουν σε ισχύ.

Αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι παρακάτω: Θερμομόνωση και Υγρομόνωση Τοιχοποιίας με δημιουργία κελύφους που περιορίζει τις αποθήκες θερμότητας. Θερμομόνωση και Υγρομόνωση Κεραμοσκεπής. Αντικατάσταση Κουφωμάτων με ενεργειακά χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας διπλού υαλοπίνακα, αντικατάσταση Συστήματος Θέρμανσης και τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος για ενεργειακό συμψηφισμό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετέχει δυναμικά και φέτος...

Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας...

Οι Χιώτες πάνε έξι έξι στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ελληνική παροιμιώδη έκφραση, «Οι Χιώτες...

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετέχει δυναμικά και φέτος...

Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας...

Οι Χιώτες πάνε έξι έξι στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ελληνική παροιμιώδη έκφραση, «Οι Χιώτες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Ευρώ: Σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων τέσσαρων χρόνων

Ενόψει της επικείμενης μείωσης των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή...