Ρέθυμνο:Παρατείνεται μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου η Έκθεση ‘ΧΑΠΙ END’ της ιατρού Ελένης Ιωαννίδου, στο Σπίτι Πολιτισμού

Παρατείνεται μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2021 η διάρκεια της Έκθεσης ΧΑΠΙ ΕΝD” της ιατρού Ελένης Ιωαννίδου, που φιλοξενείται στο Σπίτι Πολιτισμού, στην οδό Βερνάδου Ρεθύμνου.

Ως γνωστόν, η πρωτότυπη αυτή Έκθεση, η οποία περιλαμβάνει ψηφιδωτά έργα φτιαγμένα από ληγμένα χάπια, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Ρεθύμνου» και συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Κατοίκων Παλιάς Πόλης Ρεθύμνου και το Δήμο Ρεθύμνης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας, του ζωηρού ενδιαφέροντος των συμπολιτών και της εκδήλωσης επιθυμίας τους για συνέχισή της, αποφασίστηκε η παράταση της Έκθεσης μέχρι τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, με τις ισχύουσες ώρες λειτουργίας , δηλαδή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο χώρο της Έκθεσης, είναι η επίδειξη:
• Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (το τελευταίο έχει ισχύ μόνο για χρονικό διάστημα 6 μηνών)
• Εναλλακτικά, βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό Covid-19 (PCR ή rapid test). Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών, μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Τα σχόλια είναι κλειστά.