Ρέθυμνο:Παρουσία Γιάννη Κεφαλογιάννη στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821

Ημερομηνία:

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821, στο Ρέθυμνο.

Ο κ. Κεφαλογιάννης παρακολούθησε την επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Προδρόμου, την Επιμνημόσυνη Δέηση και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ακολούθως, παρέστη στην Παρέλαση των τμημάτων Πολιτιστικών Φορέων και Συλλόγων, Μαθητών, Σπουδαστών, Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρεθύμνης.

Νωρίτερα, το πρωί, παρευρέθηκε στις Εκδηλώσεις Εορτασμού που πραγματοποιήθηκαν στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου και παρακολούθησε την Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ατσιποπούλου, την Επιμνημόσυνη Δέηση, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Ατσιποπούλου.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν επίσης, εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Σωμάτων Ασφαλείας και πολιτιστικοί σύλλογοι.

Σε δήλωσή του ο Υπουργός μετά το πέρας της παρέλασης, ανέφερε:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη διπλή εορτή για τον Ελληνισμό. Πρώτα από όλα γιορτάζουμε την αρχή της Εθνικής Παλιγγενεσίας, την Επανάσταση του 1821, όπου οι πρόγονοί μας έδωσαν τη ζωή τους για την αναγέννηση του ελληνικού έθνους και βεβαίως τη μεγάλη θρησκευτική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου όλη η Ορθοδοξία τη γιορτάζει σε όλη την Οικουμένη. Έχω να πω χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, και τα μηνύματα που εκπέμπονται κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δυνατά για ένα πιο μεγάλο και αναγεννημένο ελληνικό έθνος.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τη Δευτέρα η πρώτη σε επίπεδο Κρήτης...

Τους καταλογίζεται ότι παρουσίαζαν εικονικά μισθωτήρια για να πάρουν...

Ρόμπερντ Ρέντφορντ: Υπήρξε ο γόης του Χόλιγουντ...

Ξανθός, γαλανομάτης και γόης του Χόλιγουντ υπήρξε ο Ρόμπερτ...

Τη Δευτέρα η πρώτη σε επίπεδο Κρήτης...

Τους καταλογίζεται ότι παρουσίαζαν εικονικά μισθωτήρια για να πάρουν...

Ρόμπερντ Ρέντφορντ: Υπήρξε ο γόης του Χόλιγουντ...

Ξανθός, γαλανομάτης και γόης του Χόλιγουντ υπήρξε ο Ρόμπερτ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Ευρώ: Σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων τέσσαρων χρόνων

Ενόψει της επικείμενης μείωσης των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή...