Σε ποια πόλη της Ελλάδας… κάνουν περισσότερο σεξ; Είναι στην Κρήτη …

Ημερομηνία:

Το Ηράκλειο της Κρήτης καταλαμβάνει θριαμβευτικά την πρώτη θέση στο διαγωνισμό εταιρείας προφυλακτικών για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ηράκλειο είχε από νωρίς δείξει τα «δόντια» του καταγράφοντας τις υψηλότερες πωλήσεις προφυλακτικών – κριτήριο για την ανάδειξη του νικητή – ήδη από τον πρώτο μήνα του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός είχε στόχο να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε διάστημα 3 μηνών. Και τελικά η πόλη που κατέχει τα πρωτεία είναι το Ηράκλειο.

Η τελική κατάταξη είναι:

  1. Ηράκλειο, Ελλάδα
  2. Λάρισα, Ελλάδα
  3. Αθήνα, Ελλάδα
  4. Λευκωσία, Κύπρος
  5. Βουκουρέστι, Ρουμανία
  6. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
  7. Πάτρα, Ελλάδα
  8. Κωστάντζα, Ρουμανία
  9. Κλουζ, Ρουμανία
  10. Ιάσιο, Ρουμανία
  11. Σόφια, Βουλγαρία
  12. Βελιγράδι, Σερβία
  13. Τιμισοάρα, Ρουμανία
Τελικά όπως φαίνεται όπως και στον αθλητισμό, έτσι και στο σεξ αξίζει να ιδρώνεις για την κορυφαία στιγμή!

Ποια θέση κατέχει η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη της σεξ;

Μια σουηδική εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων θέλησε να εξερευνήσει ποιες είναι οι χώρες που… σηκώνουν την κούπα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σεξ, μελετώντας βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή, όπως η ικανοποίηση και οι αντοχές. Για το σκοπό αυτό, ανέλυσαν δεδομένα που αφορούσαν σε περισσότερες από 30 χώρες και πάνω από 35.000 άτομα.

Στην πρώτη θέση όσον αφορά στην ικανοποίηση από το σεξ, ισοψήφησαν η Αγγλία και η Ελλάδα. Στην τελευταία θέση αυτής της λίστας βρίσκεται η Χιλή.
Όσον αφορά στις αντοχές στο σεξ, οι Βραζιλιάνοι κρατούν τα ηνία, καθώς τα στατιστικά αποκαλύπτουν πως αντέχουν περισσότερα από 45 λεπτά στο κρεβάτι.

Οι Ελβετοί, από την άλλη, φάνηκε πως είναι αυτοί που κάνουν το περισσότερο σεξ, με το 26% των συμμετεχόντων από τη χώρα αυτή να δηλώνει πως έχει συνευρεθεί ερωτικά με περισσότερους από 20 διαφορετικούς συντρόφους.

Τέλος, ο πιο… άπιστος λαός φαίνεται πως είναι οι Γάλλοι, με το 75% των συμμετεχόντων να παραδέχονται ότι έχουν υποκύψει σε ερωτικά παραστρατήματα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Συγχαρητήριο Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη για...

Με ιδιαίτερη χαρά και βαθύ αίσθημα υπερηφάνειας, εκ...

Ηράκλειο: παραδόθηκε ο 18χρονος για το επεισόδιο...

Αποκαλυπτική μαρτυρία στο Cretalive.gr για το ασύλληπτο σκηνικό του...

Ηράκλειο:Συγχαρητήριο Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη για...

Με ιδιαίτερη χαρά και βαθύ αίσθημα υπερηφάνειας, εκ...

Ηράκλειο: παραδόθηκε ο 18χρονος για το επεισόδιο...

Αποκαλυπτική μαρτυρία στο Cretalive.gr για το ασύλληπτο σκηνικό του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι ΗΠΑ απάντησαν στην ειρηνευτική πρόταση 14 σημείων του Ιράν

Τα στάδια για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Πρόοδος σημειώνεται στις...

Σκινιάς: πυροβόλησε πέντε φορές τον πρώην φίλο του, τον πέτυχε μία στο πόδι

Οι Αρχές αναζητούν 21χρονο για το αιματηρό επεισόδιο στο...

«Μαύρη βροχή» στην Τεχεράνη: Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν προκαλεί εφιαλτική οικολογική κρίση

Ο πόλεμος είχε ήδη σκοτεινιάσει τον ουρανό της Τεχεράνης...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...