Σέγκος : «Η υποδοχή και το αγκάλιασμα της κοινωνίας μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη να αλλάξουμε τον τόπο μας»

Ημερομηνία:

Περιοδεία του Δημάρχου Χερσονήσου και υποψηφίων του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου» σε Καλό Χωριό, Κόξαρη, Χαρασό, Σκοτεινό, Βορίτσιο, Γούβες

Μήνυμα νίκης στέλνει η τοπική κοινωνία του Δήμου Χερσονήσου σε κάθε σταθμό της περιοδείας του Γιάννη Σέγκου και υποψηφίων του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου».
Καλό Χωριό, Κόξαρη, Χαρασό, Σκοτεινό, Βορίτσιο και Γούβες επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Δήμαρχο Χερσονήσου, καλωσόρισαν τον ίδιο και την ομάδα του και σε κλίμα αποδοχής του έργου που έχει γίνει την τελευταία τετραετία έστειλαν μήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
«Με συγκινεί βαθιά η ανταπόκριση και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Θέλουμε τους πολίτες ενεργούς, να είμαστε σε μία διαρκή ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και να ανταλλάσσουμε προτάσεις και απόψεις για το καλό του τόπου μας», επεσήμανε ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Σέγκος.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας και των επαφών με κατοίκους, φορείς και επιχειρηματίες των περιοχών αυτών, αναλύθηκαν οι προτεραιότητες του συνδυασμού και το συνολικό σχέδιο ισόρροπης ανάπτυξης για τον Δήμο Χερσονήσου.
«Είναι προτεραιότητά μας να κρατήσουμε ζωντανά τα κύτταρα της κοινωνίας στην ενδοχώρα του Δήμου Χερσονήσου. Η ισόρροπη ανάπτυξη της ενδοχώρας με το παράκτιο μέτωπο απαιτεί όραμα και στοχευμένες παρεμβάσεις. Καλό Χωριό, Κόξαρη, Χαρασό, Σκοτεινό, Βορίτσιο και Γούβες μας γέμισαν αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα και τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τους. Είναι βαρύ το αίσθημα του καθήκοντος όχι μόνο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αλλά να υλοποιήσουμε παρεμβάσεις που θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή για αυτές τις περιοχές», σημείωσε ο Γιάννης Σέγκος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας...

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Πένθος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο «σωφέρ» του...

Ένας άνθρωπος, που έζησε για πολλά χρόνια ως έμπιστος...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας...

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Πένθος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο «σωφέρ» του...

Ένας άνθρωπος, που έζησε για πολλά χρόνια ως έμπιστος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό και ανάπτυξη

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας οι ιατρικές βεβαιώσεις Κέντρου Υγείας

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Νέο «Εξοικονομώ»: Επιδοτήσεις – μαμούθ έως 80% για 62.000 νοικοκυριά – Όλες οι λεπτομέρειες

Το πρόγραμμα νέο Εξοικονομώ αποτελεί το κορυφαίο μέτρο ενεργειακής...