Η Σέβη Βολουδάκη στην εκδήλωση των Σωματείων εν ενεργεία και αποστρατεία Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Ημερομηνία:

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη παρευρέθηκε στην εκδήλωση των των Σωματείων εν ενεργεία και αποστρατεία Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο.

Στην παρέμβασή της τόνισε πως το έργο τους είναι σημαντικό και απαραίτητο γιατί καθημερινά δίνουν μάχη για την κοινωνική ασφάλεια των πολιτών, τιμώντας την στολή και το εθνόσημο και προσφέροντας την υπέρτατη υπηρεσία στην Πατρίδα.

Πρόσθεσε πως έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα: Με τη σταδιακή εξάλειψη της προσωπικής διαφοράς, με την πρόθεση αναγνώρισης του επιδόματος επικινδυνότητας, με την πρόσληψη δασοκομάντος σε Ηράκλειο και Χανιά, με την αύξηση του επιδόματος στους φοιτητές των στρατιωτικών σχολών, την αλλαγή κατηγορίας για την ενίσχυση των λιμενικών σταθμών Σφακίων και Παλιόχωρας και την ανέγερση κατοικιών σε επόμενη φάση στην Κρήτη για τα Σώματα Ασφαλείας.

Δήλωσε επίσης ότι μένουν να γίνουν ακόμη πολλά, όπως η εξάλειψη της προσωπικής διαφοράς και η αναγνώριση του επιδόματος επικινδυνότητας, ενώ επεσήμανε πως οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους ανταποδίδοντας όσα μας προσφέρουν καθημερινά, θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο για να μας παρέχουν το αγαθό της ασφάλειας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Επίσκεψη της Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας...

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της...

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Επίσκεψη της Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας...

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2026 – Αναλυτικά παραδείγματα

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν μισή αύξηση και ποιοι ολόκληρη. Περισσότερο...

ΓΣΕΕ: Ομόφωνη απόφαση για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αποδέχθηκε ομόφωνα την...

Ουκρανός βουλευτής – Ο Ζελένσκι ικανός να εμπλέκεται στη δολοφονία Κερκ και την απόπειρα κατά Τραμπ

Ο Ντμίτροκ, ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο στην ουκρανική πολιτική σκηνή,...