Σεξ: Κι όμως δεν γνωρίζετε τίποτα για τη στάση «στα τέσσερα»

Πάτε στοίχημα;

Σεξ: Κι όμως δεν γνωρίζετε τίποτα για τη στάση «στα τέσσερα»

Για πολλούς αποτελεί τη στάση της απόλυτης ηδονής. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα 4/10 γυναίκες ισχυρίζονται ότι αυτή είναι η αγαπημένη τους στάση, ενώ το ίδιο δηλώνουν και 2/10 άντρες.

Σε περίπτωση που ακόμα δεν έχετε καταλάβει σε ποια στάση αναφερόμαστε, μιλάμε για το κλασικό και αγαπημένο «στα τέσσερα», γνωστό και ως «doggy style».

Ναι, αναφερόμαστε στην γνωστή στάση, όπου η γυναίκα βρίσκεται στα γόνατα και τα χέρια και ο σύντροφός διεισδύει παίρνοντας θέση από πίσω της.

Ιδού…

Και τώρα ρίχνουμε την «βόμβα»: Πως θα αντιδρούσατε, λοιπόν, αν σας λέγαμε ότι… δεν ξέρετε τίποτα για αυτήν την στάση;

Ναι ναι, μπορεί να την προτιμάτε ΚΑΘΕ φορά που κάνετε σεξ, ωστόσο κάνετε… την κλασική βερσιόν της, σωστά; Σωστά!

Και σήμερα, εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Σε αυτό το κείμενο θα σας μιλήσουμε για τρεις μικρές διαφοροποιήσεις που θα… απογειώσουν την εν λόγω στάση και θα σας χαρίσουν ακόμα καλύτερους οργασμους.

Ας δούμε…

Ανεβείτε πάνω

Ο άντρας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, με τα πόδια του να ακουμπάνε στο πάτωμα. Η γυναίκα κάθεσαι πάνω του, σαν σε μια καρέκλα. Η εν λόγω παραλλαγή της στάσης εγγυάται πιο βαθιά διείσδυση και… εγγυημένο οργασμό.

Τεντωθείτε

Μια παραλλαγή της πρώτης στάσης. Καθώς ο άντρας σου είναι καθισμένος στην άκρη του κρεβατιού, η γυναίκα περνά τα πόδια της αριστερά και δεξιά του, έχοντας το κορμί της στην ευθεία. Στηρίζεται στο πάτωμα με τις παλάμες της. Σας θυμίζει κάτι;

Κάντε επίκυψη

Η γυναίκα κάθεται όρθια μπροστά στον άντρα, με την πλάτη γυρισμένη σε εκείνον. Σκύβει όσο μπορεί, ώστε να ακουμπήσει με τα χέρια της όσο πιο χαμηλά γίνεται στα πόδια της. Έτσι, δίνει ακόμα καλύτερη πρόσβαση στον κόλπο της για τον παρτενέρ σου, ο οποίος διεισδύει από πίσω.

Τα σχόλια είναι κλειστά.