«Σπίτι με το MEGA»:Μία αξέχαστη βραδιά με τον τραγουδιστή της ελληνικής pop σκηνής Πασχάλη

Ημερομηνία:

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΟ
«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

Από αυτό το πάρτι δεν θα λείψει κανείς!
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Πασχάλη. Ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της ελληνικής pop σκηνής, που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική από την εποχή των θρυλικών Olympians μέχρι σήμερα, μας ταξιδεύει, μας συγκινεί και μας ξεσηκώνει.

Με την υπέροχη και αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή του, θα ερμηνεύσει διαχρονικές επιτυχίες από τα 60s, 70s όταν μεσουρανούσε ως ποπ είδωλο, αλλά και μεταγενέστερα κομμάτια, καθώς δεν σταμάτησε ποτέ να είναι παρών στη μουσική ζωή της χώρας.

Το playlist των επιτυχιών που θα ακουστούν σε αυτό το πάρτι είναι εντυπωσιακό: «Το κορίτσι του Μάη», «Αλέξης», «Το σχολείο», «Τρελοκόριτσο», «Ο Τρόπος», «Στο μπαράκι», «Παραδώσου λοιπόν», «Είσαι το ταίρι μου» κ.ά. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στον ρυθμό, ούτε καν η φιλόξενη οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά, χορεύοντας από αισθαντικά μπλουζ μέχρι το διασκεδαστικό «τρενάκι».

Δίπλα στον Πασχάλη θα βρεθούν για μοναδικά ντουέτα και υπέροχες μουσικές συναντήσεις η Μαντώ, ο Νίκος Βουρλιώτης, οι Εκείνος & Εκείνος και ο Δημήτρης Κοντολάζος. O Φίλιππος Τσεμπερούλης τον συνοδεύει μοναδικά με τον σαξόφωνό του. Την ορχήστρα διευθύνει ο Αντώνης Γουνάρης. Μια γλυκιά έκπληξη περιμένει τον Πασχάλη, όταν η κόρη του Ζίνα Αρβανιτίδη θα ανέβει στη σκηνή και θα τραγουδήσουν μαζί, χαρίζοντας μας μία πολύ τρυφερή στιγμή.

Ο Πασχάλης δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τον φίλο του Δάκη, που έφυγε από τη ζωή, τραγουδώντας εξαιρετικά το «Τόσα καλοκαίρια» και αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της φιλίας τους στη Ρούλα Κορομηλά.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» θα μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα των θρυλικών πάρτι άλλων δεκαετιών, όταν ο κόσμος ήξερε να διασκεδάζει με την ψυχή του.

#SpitiMeToMega
Facebook: Σπίτι με το MEGA
Instagram: @spitimetomega
Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άννα Βίσση: Η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο...

Η βραδιά που η Άννα Βίσση έγραψε ιστορία στο...

Αγρότες: «Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις» – Η απόφαση...

Την Πέμπτη συνεδριάζει στον Λευκώνα Σερρών η Πανελλαδική Επιτροπή...

Άννα Βίσση: Η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο...

Η βραδιά που η Άννα Βίσση έγραψε ιστορία στο...

Αγρότες: «Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις» – Η απόφαση...

Την Πέμπτη συνεδριάζει στον Λευκώνα Σερρών η Πανελλαδική Επιτροπή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έλληνες ταξιδιώτες: Σταθερή άνοδος στα ταξίδια στο εξωτερικό – Πρωταγωνιστεί το Λονδίνο

Ιδιαίτερη προτίμηση στο Λονδίνο δείχνουν οι Έλληνες ταξιδιώτες. Ανοδική παραμένει...

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου και Κυπριακής αντιπροσωπείας στη Λότζια

Τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας Κώστα Κουμή, εκπρόσωπους...

Χειμώνας και επίσημα: Έφτασε η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου – Τι σηματοδοτεί το χειμερινό ηλιοστάσιο

Χειμώνας και επίσημα Χειμερινό ηλιοστάσιο σημειώνεται σήμερα, Κυριακή 21 Δεκεμβρίου...